Apraksts

4 MEITENES ▪ 1 KRONIS ▪ TAVA MŪŽA LIELĀKĀ SACENSĪBA

Aizraujoša un spraiga cīņa: četras meitenes sacenšas par princeses titulu. Kura būs vienīgā – prinča mīļotā?

No trīsdesmit piecām meitenēm, kas ieradās pilī, lai cīnītos par princeses kroni, ir palikušas tikai četras!

Sacensības tuvojas noslēgumam, bet Meksons nesteidzas paziņot savu lēmumu. Varbūt viņam ir gluži labi iepaticies iet uz randiņiem ar visām meitenēm? Neviena no dalībniecēm nav gatava padoties. Kā zināms, mīlestībā un karā visi līdzekļi ir labi. Kura uzvarēs?

Ja izvēli izdarītu karalis Klārksons, prinča tēvs, Amerika jau sen būtu izslēgta no Atlases.

Meitenes nepakļāvīgais un impulsīvais raksturs karalim ir kā dadzis acī. Bet šoreiz pēdējo vārdu teiks princis...

Piedzīvojumi, romantika un mīlestība triloģijas pēdējā grāmatā. Vai beigās atskanēs vārdi “... ilgi un laimīgi”?

Redfordas Universitātes (ASV) absolvente rakstniece Kīra Kesa ir ieguvusi īpašu popularitāti jauniešu vidū ar šīs romānu sērijas pirmo grāmatu “Prinča līgava I. Atlase” (The Selection), pēc kuras motīviem uzņemta filma ar aktrisi Eimiju Tīgārdenu galvenajā lomā.

“Atlase” ir mūsdienīgs pelnrušķītes stāsts, kurā veiksmīgi atspoguļoti jaunu meiteņu sapņi par sīvā konkurences cīņā izcīnītu atzinību un aizraujošu dzīvi – tādu, kāda ir fascinējošā skaistumkonkursu un televīzijas šovu pasaulē, kas tik ļoti vilina ar ārējo spožumu, bet nereti pieviļ ar skarbo realitāti.

Otrā grāmata “Elite” atklāj jaunus pavērsienus pils dzīvē un Amerikas un Meksona attiecībās. Vai Illejas valsts vēsture un pils sienas glabā vēl citus noslēpumus, ne tikai slepenās ejas?

Trešajā grāmatā noslēgto pils pasauli arvien vairāk ietekmē notikumi ārpus tās sienām. Vai ir zināmi motīvi, kas katru no meitenēm ir atveduši uz Atlasi? Daudzi cenšas ietekmēt princi un piespiest viņu izvēlēties, pēc viņu domām, labāko kandidatūru. Vai Meksons saprot, kura meitene viņu patiešām mīl?

“Meksons stāvēja, cenzdamies saņemt dūšu un pateikt man to, kas viņu acīmredzot darīja vai traku. – Tātad ir viena meitene, kura mani neprātīgi mīl? – Sakrustoju rokas. Pēc pēdējo dienu notikumiem man vajadzēja saprast, ka ir gaidāmas šādas pārmaiņas viņa noskaņojumā. – Jā.
– Nevis divas?
Es paskatījos uz Meksonu, juzdamās gandrīz aizkaitināta, ka man nākas viņam to izskaidrot. Man gribējās kliegt: “Vai tad tu jau tāpat nezini, kā es jūtos? Vai neatceries slepeno istabu?””

No angļu valodas tulkojusi Ieva Zālīte.

Iesaki draugiem