Apraksts

Lai pasaka ieaijā tavu bērnu! Citāda gulētejamā pasaka!

Inovatīvā zviedru midzināmā pasaka “Trusītis, kurš ļoti gribēja aizmigt” izraisīja sensāciju visā pasaulē, pilnībā izmainot gulētiešanas rituālu miljonos ģimeņu ar maziem bērniem. Autors, grāmatā iekļaujot īpašas psiholoģiskās tehnikas un teksta uzbūvi, pierāda, ka bērna aizmidzināšana ir sirsnības pilns un ļoti ātri paveicams process.

“Zilonīte, kura ļoti gribēja aizmigt” ir nākamā citādā gulētejamā grāmatiņa, kas visā pasaulē gaidīta ar lielu nepacietību. Arī tajā izmantotas psiholoģiskās tehnikas, kas vedina bērnu nomierināties un dod zemapziņai norādi par vēlmi gulēt. Vecāki, kas jau izmēģinājuši grāmatiņas iedarbību, atzīst: Pat labāka nekā “Trusītis, kurš ļoti gribēja aizmigt”. Jauki, ka tagad ir vēl viena grāmatiņa, ko izmantot. Jums jāizlasa vien dažas lappuses, un bērns jau ir iemidzis! Mūsmājās obligāta ikvakara lasāmgrāmata.

Šajā grāmatiņā bērns kopā ar Zilonīti Zuzi ceļos cauri Brīnumu mežam līdz gultiņai. Mežā sastaptie brīnumainie tēli mazajam palīdzēs nomierināties un sagatavoties gulētiešanai – Miegainās Kāpnes, Rāmā Upīte un lēni krītošas koka lapas…

Pievienojieties vecākiem visā pasaulē un atklājiet jaunu – miera un mīlestības pilnu – bērna midzināšanas rituālu! Lai gulētiešana kļūst par patīkamu bērna dienas noslēgumu!

Iesaki draugiem