Apraksts

Šajā noderīgajā pamatinformācijas izklāstā, kas galvenokārt paredzēts iesācējiem telpu iekšējās apdares jomā, aprakstīti galvenie darba paņēmieni, sniegti daudzi padomi un pat atklāti amata noslēpumi. Vienkāršā un skaidrā valodā stāstīts par galvenajiem mājokļa izskata uzlabošanas pasākumiem un to niansēm. Tas dod lasītājam iespēju pašam veikt šos darbus pietiekami ātri un profesionāli.

Grāmatā aprakstīti dažādi krāsošanas, tapešu līmēšanas un flīzēšanas aspekti – no darbam nepieciešamā aprīkojuma savākšanas un virsmu sagatavošanas līdz konkrētu darbību veikšanai soli pa solim. Visās nodaļās ir iespēja uzzināt arī par dažādiem īpašiem paņēmieniem, kas ļauj vieglāk un ātrāk sasniegt patiešām labu galarezultātu, izvairoties no parastākajām kļūdām un neveiksmēm, kuras mēdz piemeklēt mazāk pieredzējušus apdares darbu veicējus.
Piedāvāti arī biežāk sastopamo problēmu risinājumi un netradicionāli ieteikumi, kurus ir vērts izmēģināt, lai mājokļa pārvērtības varētu īstenot pēc iespējas efektīvāk un ekonomiskāk. Ne katrs amatnieks atklās jums to, par ko rakstīts šajā grāmatā!

Iesaki draugiem