Apraksts

Aizraujoša un spraiga sacensība: sešas meitenes cīņā par prinča sirdi!
Cīņa saasinās, konkurentes nesnauž! Kura būs skaistākā, mīlētākā un vienīgā?

Redfordas Universitātes (ASV) absolvente rakstniece Kīra Kesa ir ieguvusi īpašu popularitāti jauniešu vidū ar šīs romānu sērijas pirmo grāmatu “Prinča līgava I. Atlase” (The Selection), pēc kuras motīviem uzņemta arī filma ar aktrisi Eimiju Tīgārdenu galvenajā lomā.

“Atlase” ir mūsdienīgs pelnrušķītes stāsts, kurā veiksmīgi atspoguļoti jaunu meiteņu sapņi par sīvā konkurences cīņā izcīnītu atzinību un aizraujošu dzīvi – tādu, kāda ir fascinējošā skaistumkonkursu un televīzijas šovu pasaulē, kas tik ļoti vilina ar ārējo spožumu, bet nereti pieviļ ar skarbo realitāti.

Otrā grāmata – “Elite” atklāj jaunus pavērsienus pils dzīvē un Amerikas un Meksona attiecībās. Vai Illejas valsts vēsture un pils sienas glabā vēl citus noslēpumus, ne tikai slepenās ejas?

Trīsdesmit piecas meitenes ieradās pilī, lai iekarotu prinča Meksona mīlestību un apprecoties iegūtu princeses kroni. Otrajā kārtā, ELITĒ, vairs ir palikušas tikai sešas!

Amerika Singere ir viena no izredzētajām un – visi par to ir pārliecināti – prinča favorīte. Tomēr viņa joprojām nespēj izdarīt izvēli. Kad Amerika ir kopā ar Meksonu, viņai šķiet, ka princis ir īstais un vienīgais, bet, satiekot bijušo draugu Aspenu, atkal atgriežas atmiņas un senās jūtas ņem virsroku.

Amerikai nepavisam nav atlicis daudz laika lēmuma pieņemšanai. Arī pārējās piecas meitenes katra ar saviem līdzekļiem cīnās par prinča labvēlību. Un dažām tas izdodas patiesi labi...

“Es patiku princim Meksonam, Illejas troņmantniekam. Pirms nedēļas viņš man bija sacījis: ja es varētu no visas sirds vienkārši pateikt, ka man viņš ir tikpat svarīgs, cik es viņam, sacensības būtu beigušās.
Reizēm apsvēru šo domu, prātodama, kāda būtu sajūta piederēt tikai Meksonam...”

No angļu valodas tulkojusi Ieva Zālīte.

Iesaki draugiem