Apraksts

“Sonjas pēdējā vēlēšanās” ir burvīga, romantiska komēdija, kura izvilina gan smieklus, gan asaras un kurā stāstīts gan par uzmācīgiem šķirtajiem vīriem un brīnišķīgiem mazbērniem, gan karstām mīlas dēkām un neparastiem piedzīvojumiem.

Tas bija nepieredzēts gadījums, ka mirusi sieviete guļ pie ieejas lielveikalā, bet Sonja Gustavsone nekad nebija bijusi parasta sieviete. Viņa nebija plānojusi nomirt Farštas centra vidū, bet, ja viņa būtu varējusi paredzēt, ka tas notiks tieši tur, viņai nekas nebūtu pretī.
Tomēr viņa ir visu kārtīgi izplānojusi savām draudzenēm – Maganai, Rebekai un Susannei, kuras ir patiesi šokētas gan par Sonjas nāvi, gan viņas atstāto testamentu. Neviena no viņām nezināja par Sonjas milzīgo bagātību, un tagad draudzenes dalīsies visos miljonos un visās aizraujošajās investīcijās. Tikai vispirms viņām jāizpilda daži Sonjas nosacījumi... Vai viņas piekritīs izpildīt Sonjas pēdējo vēlēšanos?

Osa Helberga (Åsa Hellberg) ir zviedru rakstniece, par kuru tiek teikts, ka viņa zina, kas nepieciešams sievietēm... Autores sirsnīgie un jautrie romāni ieguvuši atsaucīgus lasītājus vairākās valstīs, tostarp Norvēģijā, Francijā un Itālijā. “Sonjas pēdējā vēlēšanās” ir pirmais viņas latviešu valodā izdotais romāns.

No zviedru valodas tulkojusi Rute Lediņa.


Viegls, sirsnīgs un patīkams romāns brīvajiem/atpūtas brīžiem.
Delmenhorster Kreisblatt, Vācija

Vai esat kādreiz iedomājusies, ka dzīve būtu daudz sliktāka bez labākajām draudzenēm? Ja tā ir bijis, jums noteikti jāizlasa Osas Helbergas romāns “Sonjas pēdējā vēlēšanās”. Iespējams, būs nepieciešamas vairākas paciņas mutautiņu, tomēr neizpaliks arī sirsnīgi smiekli. Romāns par pieaugušām sievietēm, draudzību un to, ka dzīve nekad nepārstāj mūs pārsteigt.
Femina, Dānija

Šis brīnišķīgais stāsts par trīs vienkāršām/parastām mūsdienu sievietēm, kuras nolēmušas/nolemj mainīt savu dzīvi, sniegs romantisku gandarījumu un radīs labu noskaņojumu ikvienam lasītājam.
Politiken, Dānija

Izklaidējošs un jautrs romāns, ko var baudīt gan karstā vasaras dienā, gan vēsos rudens novakaros.
Alt For Damerne, Dānija

Sirsnīgs romāns, kas aizkustina lasītāju sirdis. Tas ir viens no romāniem, kuru tiešām nav iespējams nolikt malā neizlasītu, lai gan ir jau vēls, un rīt agri jāceļas.
Literature Magazine

Romānam “Sonjas pēdējā vēlēšanās” vislabāk atbilst raksturojums “laba garastāvokļa romāns”. Vai vēlaties izlasīt grāmatu, kas ir izklaidējoša, sirsnīga un lieliski uzrakstīta? Grāmatu par pusmūža sieviešu patiesu draudzību? Te gan netrūkst arī šampanieša, (asarainu) sarunu par mīlestību un seksu, sarežģījumiem un jautriem pārpratumiem...
Boktokig

Iesaki draugiem