Apraksts

Ceļš, ko, iespējams, arī jūs gribēsiet izvēlēties...

Elans Grīnmors raugās lejup no Eifeļa torņa, nolēmis vienreiz visam pielikt punktu. Te kāds līdzās viņam ieklepojas, iztraucējot no pārdomām. Tas ir Īvs Dibreijs, tumšā uzvalkā tērpies svešinieks, kurš izmainīs Elana turpmāko dzīvi.
Dibreijs piedāvā Elanam noslēgt vienošanos. Viņš apsola Elanam atklāt laimes un veiksmes noslēpumu apmaiņā pret viņa dzīvību. Elans piekrīt un dodas pārsteidzošā pašatklāsmes ceļojumā. Viņš iemācās pārvarēt bailes un šaubas un pieņemt dzīves piedāvātās iespējas, ļaujas riskam un pamazām iemācās novērtēt savu dzīvi.

Romāns “Dievs vienmēr ceļo anonīmi” ir par dzīves trauslumu un iespējām, kas mums tiek piedāvātas visnegaidītākajā brīdī.
Tas ir romāns par brīvību, romāns par pašu dzīvi!

Lorāns Gunels (Laurent Gounelle, dz. 1966), franču rakstnieks, studējis Francijā un ASV. Viņa darbi ir starptautiski bestselleri un tie izdoti daudzās pasaules valstīs.

No franču valodas tulkojusi Inese Pētersone.


Lorāna Gunela rakstības stils ir vienkāršs un viegli uztverams. Lai gan šī grāmata ir izklaidējoša, tā tomēr pievēršas arī ļoti sarežģītam tematam – cilvēka laimes izjūtai. Un pēc tās izlasīšanas daudzi patiesi jūtas laimīgāki.
readwithstyle.blogspot.com

Viscaur iespaidīgs romāns un vienlaikus arī ļoti pamācoša lasāmviela, kurā smelties iedvesmu sevis attīstībai. Autors paveicis izcilu darbu!
nationallearning.com.au

Savā romānā “Dievs vienmēr ceļo anonīmi” Lorāns Gunels raksta par laimes un līdzsvara garīgiem meklējumiem un ceļu, kas, lai gan reti ir viegls, jānoiet katram pašam, lai piepildītu savus sapņus. L. Gunelam šo stāstu izdevies izstāstīt unikālā un aizraujošā veidā.
readwithstyle.wordpress.com

Dzirkstoša un humora pilna grāmata. Šim romānam piemīt maģisks dziedējošs spēks un spēja lasītāju uzmundrināt visnegaidītākajā veidā.
cygnusreview.com

Šajā neparastajā spriedzes pilnajā grāmatā autors atklājis daudzas ļoti noderīgas patiesības par cilvēka brīvību un pašapziņu. Grāmata, kas jāizlasa ikvienam!
France Soir

Grāmata, kuras galvenā pamatdoma ir iemācīt mums pārvarēt bailes un nedrošību.
Psychologies Magazine

Iesaki draugiem