Apraksts

Ja partnerattiecībās samilzušas būtiskas problēmas, viens no risinājumiem var būt attiecību pārtraukšana. Taču dažkārt attiecības ir vērts saglabāt, uzlabojot savstarpējo komunikāciju un mācoties labāk izprast partneri. Grāmatas “Attiecību krustcelēs” autore nemudina ne šķirties, ne palikt kopā par katru cenu, bet piedāvā zināšanas, dažādu situāciju aprakstus un praktiskus vingrinājumus, kas ļauj lasītājam pašam pieņemt īsto lēmumu.

Lai gan primāri grāmata rakstīta ikvienam, kam aktuāli partnerattiecību jautājumi, tā palīdzēs arī profesionāļiem ‒ psihoterapeitiem, juristiem, garīdzniekiem u.c. labāk izprast savus klientus.

Autore nelieto klišejiskas frāzes vai līdz nelabumam apnikušas patiesības. Viņa piedāvā iziet cauri kompleksajam šķiršanās labirintam no A līdz Z, sperot prātīgus un apdomīgus soļus. Ja jums būtu iespēja izlasīt tikai vienu grāmatu par laulības šķiršanu, tā noteikti ir šī grāmata, kuru pašreiz turat rokās.
Dr. Gatis Līdums, sertificēts psihoterapeits, supervizors un organizāciju konsultants, grāmatas “Dievs spogulī” autors

Sūzana Pīza Godua ir diplomēta laulību konsultante; nodibinājusi organizāciju Transition Institute of Marin, kas piedāvā konsultācijas, terapiju un grupu nodarbības cilvēkiem, kuru laulība nonākusi krīzes situācijā.

No angļu valodas tulkojusi Karīna Tillberga. 

Iesaki draugiem