Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Henriks Peteršons ir sīks blēdis, kas neko neņem galvā un rīkojas, kā ienāk prātā. Kādu dienu viņš vilcienā atrod dīvainu mobilo telefonu – tas ne tikai pārzina HP dzīvi visos sīkumos, bet arī aicina viņu pievienoties aizraujošam piedzīvojumam ar nosaukumu Spēle. Kad HP ir izturējis pirmo pārbaudījumu, viņš tiek iekļauts slepenā Spēlētāju kopienā. Uzdevumi kļūst arvien riskantāki, atalgojums pieaug, un fanu atzinība ir iedvesmojoša. HP ir gatavs darīt jebko, lai tikai varētu turpināt Spēli.

Policijas inspektore Rebeka Normēna ir pilnīgs HP pretstats. Viņa rūpīgi kontrolē savu dzīvi, un viņas karjera Drošības policijas miesassargu nodaļā ir apbrīnas vērta. Viss būtu lieliski, ja ne zīmītes, kuras kāds slepus atstāj viņas skapītī. Lai kurš tās rakstītu, viņš par Rebekas pagātni zina satraucoši daudz. Zina to, ko nevienam nevajadzētu zināt...

Kad Spēle ielaužas aizvien dziļāk realitātē, HP un Rebekas pasaules neizbēgami tuvojas viena otrai. Kas patiesībā ir Spēle? Un vai tu esi pārliecināts, ka gribi spēlēt?

Anderss de la Mote nodarbojas ar drošības jautājumiem starptautiskā IT uzņēmumā, bet agrāk ir strādājis Stokholmas policijā. Viņš kopā ar ģimeni dzīvo Malmes pievārtē. [geim] ir viņa debijas grāmata.

No zviedru valodas tulkojusi Dace Deniņa.


Stilīgs romāns, kas sarakstīts mūsdienīgā valodā un bagātināts ar humoru un spriedzi.
The Swedish Academy of Crime Writers

Nevaldāmi enerģisks jeb, citiem vārdiem sakot, daudzsološs rakstnieks. Anderss de la Mote ir viens no spožākajiem un labāk pamanāmajiem mūsdienu autoriem klišeju pārņemtajā zviedru kriminālliteratūrā.
Dagbladet, Norvēģija

Meistarīgi veidots, spriedzes pilns un nebeidzami pārsteidzošs trilleris.
Sydsvenskan, Zviedrija

Ja domājat, ka zviedru kriminālromānus apdzīvo tikai melanholiski policisti un asredzīgas žurnālistes, jūs kļūdāties. Anderss de la Mote savā debijas romānā [geim] ir radījis pilnīgi jaunu galveno varoni. Romāna sižets ir tik labi izstrādāts un pārliecinošs, ka jūs nespēsiet atrauties no tā līdz pat pēdējai lappusei.
Politiken, Dānija

Inteliģents un fascinējošs darbs.
Hamburger Morgenpost, Vācija

Visnotaļ rūpīgi uzrakstīts romāns. Ļoti pārliecinošs. Andersa de la Motes radītais sižets ir piesātināts ar pakāpeniski augošu spriedzi un neziņu.
Borås Tidning, Zviedrija

Publikācijas

Iesaki draugiem