Apraksts

Nemitīgi cīnoties ar dažādām kaitēm, nereti aizmirstam, ka ķermeņa dabiskais stāvoklis ir veselība.
Tomēr daži nekad neslimo.
Kā viņiem tas izdodas?

Šis jautājums neliek mieru arī žurnālistam Džīnam Stounam. Lai atrastu atbildi, viņš intervē aptuveni 100 cilvēkus, kuriem slimības met līkumu. Atlasījis 25 vērtīgākos ieteikumus, Stouns saraksta šo grāmatu. To lasot, var iedvesmoties no reālu cilvēku pieredzes, uzzināt, kā zinātne skaidro šo metožu iedarbību, un saprast, kā rīkoties, lai uzlabotu arī savas dzīves kvalitāti un mūža ilgumu.

Līdzās jau zināmiem ieteikumiem grāmatā iekļauti arī tādi, kas pirmajā acu uzmetienā liek saraukt uzacis: piemēram, netīrumu ēšana un galvas iegremdēšana ūdeņraža pārskābes šķīdumā. Taču, kaut arī daži noslēpumi var šķist savādi, to praktizētāji apgalvo – šīs metodes palīdz, turklāt bieži vien labāk par tradicionālās medicīnas piedāvātajiem risinājumiem. Grāmatas pievienotā vērtība ir bagātīgā informācija par dažādiem medicīniskiem atklājumiem, ar veselību saistītiem mītiem un interesantām vēsturiskām personībām.

DŽĪNS STOUNS ir medicīnas žurnālists, 35 grāmatu autors un līdzautors. Vairākas no tām ir par veselības un diētas tēmu. Viņa darbs “Kāpēc daži nekad neslimo” izdots 24 valstīs. Uzziniet vairāk vietnē www.secretsofpeople.com

Iesaki draugiem