Meklējam "Grega dienasgrāmatas" SUPERFANU Latvijā! (+ foto un video)

2012-04-02

Marta vidū Itālijā notika Starptautiskais Bērnu grāmatu gadatirgus, kur piedalījās arī Apgāda Zvaigzne ABC pārstāvji.

Marta vidū Itālijā notika Starptautiskais Bērnu grāmatu gadatirgus, kur piedalījās arī Apgāda Zvaigzne ABC pārstāvji.

  gregs3_300.jpg - 71.66 KB  gregs5_300.jpg - 71.69 KB
Šī gadatirgus ietvaros mums bija izdevība satikties ar pasaules bestselleru sērijas Grega dienasgrāmata autoru Džefu Kinniju , kurš labprāt atbildēja uz Latvijas fanu iesūtītajiem jautājumiem (skat., video), kā arī parakstīja 3 īpašus „Grega dienasgrāmata” eksemplārus, ar veltījumu Grega SUPERFANAM (skat., foto).

gregs4_300.jpg - 77.27 KB

gregs2_450.jpg - 59.44 KB

Lai noskaidrotu, kurš ir Grega SUPERFANS Latvijā,
  no 2. līdz 22. aprīlim rīkojam SUPERKONKURSU
Tātad – kas jādara, lai piedalītos konkursā? Uzzīmē pats savu komiksu “Viena diena manā dzīvē”, ieliec to aploksnē, uz aploksnes uzraksti savu vārdu, uzvārdu, vecumu un tālruņa numuru un atnes aploksni uz jebkuru Zvaigznes grāmatnīcu visā Latvijā. Konkurss norit līdz 22. aprīlim, uzvarētāju paziņosim 7. maijā Zvaigzne ABC mājas lapā. Trīs interesantāko, rūpīgāk noformēto komiksu autori saņems ļoti, ļoti vērtīgu un nozīmīgu balvu - “Grega dienasgrāmatu” ar paša Džefa Kinnija autogrāfu un veltījumu.

Drīzumā pie lasītāja nonāks arī grāmatiņa “Grega dienasgrāmata. Dari pats”, kurā katram lasītājam ar Grega palīdzību būs iespēja rakstīt pašam savu dienasgrāmatu pēc sirds patikas – jautru, nopietnu vai noslēpumainu. Vēl šī gada laikā izdosim arī “Grega dienasgrāmatas”  sesto daļu, kurā Gregam būs jāstājas pretī jauniem pārbaudījumiem – jāpavada skolas brīvlaiks kopā ar ģimeni... Ak vai!

Lasītāju atsauksmes

Iesaki draugiem