Bodo Šēfers "Uzvarētāju likumi: 30 dienu programma panākumu gūšanai"

2011-07-08

Ar pārliecību, ka ikviens vēl joprojām latviski lasošais ir čempiona titula cienīgs, Apgāds Zvaigzne ABC ir izdevis Bodo Šēfera grāmatu "Uzvarētāju likumi: 30 dienu programma panākumu gūšanai".

Ar pārliecību, ka ikviens vēl joprojām latviski lasošais ir čempiona titula cienīgs, Apgāds Zvaigzne ABC ir izdevis Bodo Šēfera grāmatu " Uzvarētāju likumi: 30 dienu programma panākumu gūšanai".

"Mums visiem ir iespējas un tiesības dzīvot kā uzvarētājiem," ir pārliecināts Bodo Šēfers. Taču tikai dažus desmitus gadu atpakaļ, būdams parādos līdz ausīm, viņš vērsās pēc padoma pie sava pirmā kouča, sakot, ka gribot būt tikpat veiksmīgs kā tas. Toreiz koučs šaubīdamies esot nogrozījis galvu. Tagad Bodo Šēfers ir vairāku bestselleru autors, uzņēmējs, mentors un miljonārs.

Kā viņam tas izdevās? Vai koučs samaksāja Bodo parādus un atrisināja visas viņa problēmas? Nē! Izrādās, ka Bodo Šēferam toreiz tika iedota daudz lielāka vērtība. Koučs viņam izskaidroja pamatlikumus: uzvarētāju likumus .

Diemžēl ne katram dzīvē laimējas sastapt šādu skolotāju. Tāpēc Bodo Šēfers apkopoja grāmatā un dāvā arī jums svarīgākos panākumu gūšanas principus jeb uzvarētāju likumus .

Viens no tiem skan: šodiena ir jūsu iespēja. Saskaņā ar leģendu pagātnes alķīmiķi pratuši pārvērst zeltā svinu un akmeni. Veiksmīgi cilvēki savā ziņā ir alķīmiķi. Viņi ņem situācijas un pārvērš tās zelta mirkļos. Dariet to pašu un kļūstiet par uzvarētājiem!

Grāmatas autors Bodo Šēfers arī ir uzvarētājs, un viņš apgalvo: "Katrs brīdis, kurā mēs dzīvojam kā uzvarētāji, ir brīdis, kuru ir vērts izdzīvot. Bet kā uzvarētāji mēs vienmēr dzīvojam tad, kad realizējam kādu uzvarētāju likumu vai pat tikai nelielu tā daļu."

Lūk, daži svarīgi uzvarētāju likumi:

Pieņem lēmumu!
Kļūsti par personību!
Vienkārši izdari!
Dod un piedod!
Rīkojies gudri ar savu naudu!
Visu svarīgāko uzsāc pēc iespējas drīzāk!
Nepārtraukti mācies un audz!
Pulcē ap sevi cilvēkus, no kuriem var mācīties!

Šī grāmata rāda ceļu uz piepildītu dzīvi. Bodo Šēfers ir izstrādājis 30 dienu programmu. Tās ir 30 viegli apgūstamas stratēģijas, 30 uzvarētāju likumi. Tie ir papildināti ar praktiskiem vingrinājumiem, kurus ikviens var izmēģināt un pielāgot savām vajadzībām.

Bodo Šēfers ir daudzu grāmatu autors un skolotājs ikvienam, kurš vēlas būt turīgs. Apgādā Zvaigzne ABC jau iznākuši un lasītāju atzinību guvuši šādi pazīstamā vācu lietišķo grāmatu autora Bodo Šēfera darbi:

Bodo Šēfers
CEĻŠ UZ FINANSIĀLO BRĪVĪBU
Veiksmīgākā naudai veltītā grāmata pēdējo 50 gadu laikā.

Bodo Šēfers
SUNS, VĀRDĀ MANIJS
Izaicinājums jauniešiem: kļūsti bagātāks par saviem vecākiem!

No vācu valodas tulkojis Juris Miesnieks.

Lasītāju atsauksmes

Iesaki draugiem