Elmārs Tannis un Zvaigzne ABC aicina atbalstīt Bērnu slimnīcu

2009-12-18

Elmārs Tannis kopā ar apgādiem Zvaigzne ABC un Jānis Roze aicina atbalstīt "Bērnu klīniskās universitātes slimnīcu". 1 lats no katras Elmāra Taņņa jaunās pavārgrāmatas "Brīnišķīgas receptes" tiks ziedots Bērnu slimnīcas 20. nodaļai.

Elmārs Tannis kopā ar apgādiem Zvaigzne ABC un Jānis Roze aicina atbalstīt „Bērnu klīniskās universitātes slimnīcu”. 1 lats no katras Elmāra Taņņa jaunās pavārgrāmatas „Brīnišķīgas receptes” tiks ziedots Bērnu slimnīcas 20. nodaļai.

Elmārs Tannis Latvijā dzīvo kopš 1992. gada. Viņš ir atvēris vairākus restorānus un picērijas, ēdinājis neskaitāmi daudz cilvēkus banketos un privātos pasākumos, mācījis gatavot kursos un televīzijā.

Elmāra Taņņa pavārmākslu un cilvēciskās īpašības augstu vērtē viņa draugi un daudzi sabiedrībā populāri cilvēki, kuri devuši lieliskas atsauksmes, kas ir iekļautas viņa jaunajā pavārgrāmatā „Brīnišķīgas receptes”.

tannis.jpg - 54.21 KB

„Kvēle, prasme un spēja aizraut citus ir Elmāa Taņņa vizītkarte,” tā Elmāru raksturo žurnāla „IEVAS Virtuve” redaktore Agnese Meijere.
„Manā acu priekšā ir Elmāra platais smaids un šauri piemiegtās acis, un es zinu, ka tūlīt, tūlīt sekos Elmāra kārtējais jociņš vai kāds cits „pigors”. Bet tikpat labi mēs varam sēdēt tukšā kafejnīcā svētdienas rītā un nopietni izrunāties par dziļām un dvēseliskām lietām. Un vai tas ir mūsu ģimeņu laivu brauciens, vai kāda mājas ballīte, kur pannas tiek izmantotas kā ģitāras un mēs neapturami visu vakaru aurojam „Rolling Stones” dziesmu „pleased to meet you, hope you guess my name..”, vai kāds tematiskais seminār-vakars „Garšu laboratorijā”, kad vēderā vairs nav vietas, bet tiek nesti arvien jauni un jauni gardumi…,” tā par Elmāru Tanni saka grupas „Prāta Vētra” solists Renārs Kaupers.

„Elmāru pamanīju PICA TV laikos, pat īsti neatceros kā sauca raidījumu un ko tur darīja, bet atceros šo puisi - priecīgu, asprātīgu un maķenīt dullu. Kad iepazinos personiski, Elmārs puspajokam teica, ka esot ieradies Latvijā, lai latviešiem iemācītu, ka  bez rasola un kartupeļiem ar miltu mērci un karbonādi, var vēl kaut ko  garšīgu pagatavot. Tagad jāatzīst, ka viņš savu ir panācis - latvietis ēd rukolu un artišoks viņam arī vairs nav zvērs. Domāju, ka Elmāra grāmatai ir jābūt katrā virtuvē, kaut vai tāpēc, lai uzlabotu omu pelēcīgā dienā,” atzīst TV un radio raidījumu vadītāja Baiba Sipeniece – Gavare.

Lasītāju atsauksmes

Iesaki draugiem