E-grāmatu TOP 10, 2016. gada decembris

2017-01-03

Lasītāju iecienītākās e-grāmatas Zvaigznes mājaslapā un Apple iBooks veikalā.

Kad aizritējušas 2016. gada pēdējā mēneša dienas, laiks atskatīties, kuri ir bijuši e-grāmatu lasītāju iecienītākie darbi starp piparkūku gatavošanu, dāvanu meklēšanu, eglīšu rotāšanu un riktīgu ballēšanos ģimenes, draugu un kolēģu lokā. Mums ir ļoti liels prieks, ka 2016. gada decembra desmit populārāko e-grāmatu sarakstā ir vairāki darbi, kuri pie lasītājiem nonāca tieši svētku mēnesī un uzreiz guva uzmanību.

Decembra populārākā e-grāmata ir jaunums - Terija Heiza darbs “Es esmu Svētceļnieks” . Tas ir 21. gadsmita trilleris ar spriedzes piesātinātu sižetu un interesantiem galvenajiem varoņiem. Vai ir iespējams izdarīt perfektu noziegumu? Vai šādu noziegumu var arī atklāt?

Godpilnajā topa otrajā vietā ir austrāliešu rakstnieka Ričarda Flanagana skaudrais romāns “Šaurais ceļš uz dziļajiem ziemeļiem” . Šī grāmata, kas vēsta par austrāliešu karagūstekņiem, kas izdzīvojuši pēc Birmas Nāves dzelzceļa būves, ir veltījums autora tēvam, kas ir bijis viens no šiem gūstekņiem ar nometnes numuru san byaku san jū go (335).

Trešajā vietā ir e-grāmata “Didaktiskās spēles latviešu valodā” , kas paredzēta pirmsskolas un jaunākā skolas vecuma bērniem visu valodas prasmju attīstīšanai un pilnveidošanai.

Arī decembrī neiztiekam bez topa ilgdzīvotāja - bestselleru sērijas “After”. Ceturtajā vietā atrodas sērijas otrā grāmata “Pēc mūsu strīda” , savukārt pirmā daļa “Pēc mūsu tikšanās” ieņem astoto decembra topa vietu. Tesas un Hārdina attiecības joprojām aizrauj lasītāju prātus un sirdis.

Topu turpina Jura Rubeņa darbs “Viņa un Viņš” , kas ir 2016. gada nogales dižpārdoklis. Jebkuras dziļas attiecības prasa no mums darbu mūža garumā. Šī grāmata noderēs, lai uzzinātu, kā nezaudēt drosmi pacietīgā savstarpējo attiecību veidošanā un uzturēšanā.  

Sestajā vietā ierindojies Andersa de la Motes spriedzes trilleris “UltiMatum” . Šis ir otrais romāns sērijā par policistu Dāvidu Saraku, kurš cīnās gan pret noziedzību, gan pret saviem iekšējiem dēmoniem.

Samantas Verānas romāns “Septiņas vēstules no Parīzes” vēsta par mīlestību no pirmā acu skatiena. Diemžēl varoņiem ir lemts kopā pavadīt tikai vienu dienu. Pēc divdesmit gadiem viņi satiekas vēlreiz. Vai tagad viņus saista tikai kopīgas atmiņas? E-grāmata ieņem septīto topa vietu.

Devītajā vietā atrodas Leslijas Pīrsas romāns “Izdzīvotāja” , kas ir romantikas un pārdzīvojuma briesmu piesātināts stāsts par astoņpadsmit gadus veco Marjetu, kura ir spiesta atrast veidu, kā izdzīvot Londonas Īstendā Otrā pasaules kara laikā.

Decembra topu noslēdz Petras Hīlsmanes izklaidējošais romāns “Kamenes sirdī” . Izbaudiet šo grāmatu, kas liks jums nevaldāmi smieties un uzlabos noskaņojumu!


Apple iBooks decembra lasītākās e-grāmatas bijušas Paulas Hokinsas trilleris “Meitene vilcienā”, Jū Nesbē spriedzes trilleris “Dēls” un Alesandro Bariko valdzinošais romāns “Misters Gvins”.

E-grāmatas var iegādāties
www.zvaigzne.lv

Apple iBooks

Novembra e-grāmatu TOP10 skaties šeit.

Iesaki draugiem