E-grāmatu TOP 10, 2016. gada augusts

2016-09-06

Lasītāju iecienītākās e-grāmatas Zvaigznes mājaslapā, abonēšanas vietnē Fabula un Apple iBooks veikalā.

Rudzu mēnesis augusts ir izsmaržojis pēc āboliem, sēnēm un medus, stārķi arī devušies tālās gaitās, klāt ir rudens. Vakari drīz kļūs tumšāki, tā vien gribēsies ieritināties ērtā krēslā un lasīt, lasīt un lasīt. Palūkosim, ko bijāt īpaši iecienījuši vasaras izskaņā!

Pirmo vietu ieņem Roberta Džordana fantāzijas romānu sērijas “Laika Rats” pirmais darbs “Pasaules acs” . Bezgalīgi plaša, teiksmaina un reizē bīstama pasaule, kurā astoņi varonīgi ceļinieki, Laika Ratam griežoties, seko katrs savam likteņa pavedienam. Liels prieks, ka esat novērtējuši vienu no izcilākajiem episkās fantāzijas žanra darbiem.

Franču rakstnieka Žila Legardiņjē dzīvespriecīgais romāns “Rīt es sākšu jaunu dzīvi!” ir ierindojies godpilnajā otrajā vietā. Raits, humorpilns vēstījums, lai izklaidētos un uzlabotu omu.

Trešo mēnesi pēc kārtas topā ir Annas Todas grāmatu sērijas “After” pirmā daļa “Pēc mūsu tikšanās” , kas ir šīs vasaras karstākais romāns. Šoreiz tas ieņem trešo vietu.

Augusta topa ceturtajā vietā atrodas Jū Nesbē kriminālromāns “Tarakāni” . Aizraujošs trilleris, kura centrā, protams, ir nepārspējamais inspektors Harijs Hols.

Topu turpina jaunums - Korīnas Bomanes brīnišķīgais romāns “Taureņu sala” . Šī stāsta veiksmes formula: aizliegta mīlestība un liktenīgas kaislības, paaudzēm glabāts noslēpums un negaidīts mantojums, pat ceļojums uz eksotisko Šrilanku. Krāšņs darbs dzimtas sāgu cienītājiem.

Savukārt Nikolā Barro apburošais romāns “Sievietes smaids” aizvedīs jūs uz Parīzi, kur iepazīsiet jauku galveno varoni un kādu noslēpumainu vīrieti, piedzīvosiet romantisku tikšanos un vairākus pārsteigumus. E-grāmata nokļuvusi topa sestajā vietā.

Topā atgriezusies Jusi Adlera-Olsena piektā grāmata sērijā par Q nodaļu un izmeklētāju Karlu Merku “Marko efekts” . Tā ir ierindojusies septītajā vietā.

Leslijas Pīrsas romantikas un piedzīvojumu piesātinātais romāns “Izdzīvotāja” nokļuvis topa astotajā vietā. Kā astoņpadsmit gadus vecajai Marjetai izdosies pārdzīvot Otrā pasaules kara izmisumu un briesmas?

Devītais lasītākais darbs augustā ir Ilzes Eņģeles asprātīgais romāns “Solo vijolei un termometram” . Stāsta centrā ir jauna sieviete Gunta, kuru bažas par īstām, bet visbiežāk izdomātām kaitēm ir novedušas viņu līdz izmisumam. Vai Guntai izdosies pārvarēt savas iedomas un bailes? Romāns ir Apgāda Zvaigzne ABC rīkotā romānu konkursa “Nacionālais bestsellers” 1. kārtas laureāts.

Topu noslēdz uzkopšanas konsultantes Marijas Kondo bestsellers “Kārtības maģija” par to, kā uz visiem laikiem sakārtot savu māju un prātu.

Apple iBooks augusta lasītākās e-grāmatas bijušas Jū Nesbē trilleris “Tarakāni” , Džeimsa Osvalda kriminālromāns “Dvēseļu grāmata” un Nikolā Barro šarmantais romāns “Sievietes smaids” .

Augustā e-grāmatu abonēšanas servisa Fabula lasītākās e-grāmatas bijušas Džodžo Mojas smeldzīgais romāns “Pirms atkal tiksimies” , Simonas Ārnstedes valdzinošais romāns “Nepakļāvīgā” un Marka Rābes spriedzes romāns “Grieziens” .

 

E-grāmatas var iegādāties
www.zvaigzne.lv

Fabula.im

Apple iBooks

Jūlija e-grāmatu TOP10 skaties šeit.

Iesaki draugiem