Bībele un bizness – kas tos saista?

2016-04-21

Apgādā Zvaigzne ABC iznākusi grāmata “25 bibliski panākumu likumi”.

Viens no grāmatas autoriem, Brazīlijā populāru bestselleru autors un federālais tiesnesis Viljams Duglass viesosies Latvijā un 30. aprīlī pulksten 12.00 piedalīsies grāmatas atvēršanas svētkos Zvaigznes grāmatu namā Cēsīs, Rīgas ielā 2.

Bībele nav tikai reliģiska grāmata – tā vēsta arī par fundamentālām vērtībām, kas veido stipru pamatu profesionālajai dzīvei. Grāmatas “25 bibliski panākumu likumi” autori Viljams Duglass un Rubenss Teišeira atklāj, ka mūsdienās Bībeles gudrība ir aktuāla un der ikvienam profesionālim neatkarīgi no tā, vai viņš ir reliģiozs vai ne.

Pasaule ir pakļauta likumiem. To ievērošana un neievērošana vienmēr nes līdzi noteiktas sekas. Visiem ir saprotams cilvēka radīto likumu (piemēram, krimināllikuma) vai dabas likumu (piemēram, gravitācijas likuma) spēks un darbība. Taču ir arī cita veida likumi: nerakstītie jeb garīgie likumi, ko sauc arī par principiem. Tie ietekmē dzīvi tāpat kā visi pārējie, un apliecina, ka starp cēloņiem un sekām pastāv sakarība. Tāpēc ir vērts zināt un izmantot 25 bibliskos likumus. Tie ietver apzinīgu darbu, gudrību, personīgo izaugsmi un paškontroli, pateicību un devīgumu, un jo īpaši – godīgumu. Daudzu izcilu uzņēmēju panākumu pamatā ir principi, kas sakņojas noteiktos Bībeles fragmentos. Tie ir tik efektīvi, ka panākumus gūst pat tie, ko nevada reliģiski motīvi vai kuri neko nezina par šo likumu izcelsmi. Grāmatā uzzināsiet, kā pretoties septiņiem galvenajiem kārdinājumiem ceļā uz panākumiem, kādēļ vienlīdz maldīga ir gan “labklājības teoloģija”, gan “nožēlojamības teoloģija”, kādas Bībelē paustās vērtības ir pieprasītas darba tirgū, kā veidot harmoniskas attiecības ar naudu, kā sasniegt izcilību, uzticamību un gūt panākumus.

Veiksmīga karjera un stabili ienākumi palīdz dzīvot labāk, tomēr negarantē laimi. Ir brīži, kad pat visveiksmīgākie sev vaicā: vai esmu apmierināts ar sasniegto? Pastāv jomas, kas sniedzas pāri materiālajiem labumiem. Tās raksturo sirdsmiers, harmonija un laime. Brazīliešu autors Šinašiki saka: “panākumi ir būt laimīgam”. Autori saka: “Mēs aicinām apgūt un izmantot likumus, kas var palīdzēt gūt panākumus darbā un finanšu jomā, paturot prātā, ka laime ir atrodama visu dzīves jomu harmonijā.” Daudzi uzņēmēji un augsta līmeņa speciālisti jau ir novērtējuši 25 bibliskos panākumu likumus un izdzīvo tos ik dienu. Viņu dzīve un karjera pierāda šo principu efektivitāti. Tie ir kā atslēga, kas atver durvis uz izcilību, un palīdz panākumus ne vien sasniegt, bet arī saglabāt.



Viljams Duglass strādā par federālo tiesnesi Riodežaneiro Brazīlijā, ir universitātes pasniedzējs un 35 grāmatu autors. Daudzas no viņa grāmatām Brazīlijā ir bestselleri, turklāt ir tulkotas arī citās valodās.

Rubenss Teišeira strādā lielākajā Brazīlijas gāzes un naftas loģistikas kompānijā Tranpetro, ir Brazīlijas Centrālās bankas analītiķis, rakstnieks un lektors.

Pieejama arī e-grāmata.

Iesaki draugiem