E-grāmatu TOP 10, 2016. gada janvāris

2016-02-03

Lasītāju iecienītākās e-grāmatas Zvaigznes mājaslapā, abonēšanas vietnē Fabula un Apple iBooks veikalā.

Janvārī e-grāmatu lasītāji ar lielu prieku steidza iepazīties ar jaunākajām e-grāmatām, kā arī izmantot e-grāmatu akcijas nedēļas iespēju un izlasīt 6 e-grāmatas. Tas atspoguļojas arī janvāra e-grāmatu topā.

Vislasītākā janvārī bijusi zviedru rakstnieces Simonas Ārnstedes nu jau trešā e-grāmata latviešu valodā “Apmelotā” . Sievietēm par sievietēm (bet kāpēc gan to nevarētu lasīt arī vīrieši?). Viegls romāns par mīlestību, kaislībām un dzīvesprieku, kurā savijas pagātnes noslēpumi un tagadne.

Pasaules pilsoņa Ričarda Meisona e-grāmata “Baudas meklētāja stāsts” topa otrajā vietā. Pašapzinīga proza ne kautrīgajiem. Romāns, kas ir aizraujoša draiskošanās ar eleganti savērptu sižetu, kurā netrūkst seksa.

Trešajā vietā janvārī Lizas Fenvikas romāns “Nams Kornvolā” . Aizkustinošs ģimenes stāsts par senu namu ar noslēpumiem un cilvēcīgiem, saprotamiem varoņiem.

Skotu autora Džeimsa Osvalda kriminālromāns “Dabiskā nāvē” topa augšgalā atrodas jau kopš tā iznākšanas. Noslēpumiem piesātināts trilleris un fascinējošs kriminālromāns.

Visu iemīļotā rakstnieka Pītera Meila e-grāmata “Viesnīca “Pastis”” ir lieliska aizmiršanās saulainajos un siltajos Francijas dienvidos Provansā.

Viktorijas Hislopas e-grāmata “Sala” ir veltījums Krētai. Tā ir ne vien emocionāla, bet arī izglītojoša lasāmviela.

Rakstniece Anne Beresta, modele Karolīna Demegrē, filmu producente Sofija Masa un scenāriste Odrija Divāna ir sarakstījušas teju Bībeli ikvienai sievietei – “Kā būt parīzietei vienmēr un visur” . Stilīga e-grāmata par stilu, modi, mīlestību, attiecībām un dzīvi.

Janvāra topā iekļuvusi arī Ievas Melgalves pati jaunākā e-grāmata “Mēness teātris” . Tas ir zinātniskās fantastikas romāns, sava veida intelektuāls izaicinājums ikvienam lasītājam.

Arkādija Panca ļoti populārā e-grāmata “Sarunas par laimi” (kas tagad pieejama arī krievu valodā “Беседы о счастье”) ir palīdzējusi daudziem lasītājiem uzzināt, saprast, meklēt atbildes un rast iedvesmu.

Janvāra populārāko e-grāmatu topu noslēdz Tomasa Glaviniča satraucošā e-grāmata “Lielākais brīnums” . Neparasta e-grāmata, kuru novērtēs neparasti lasītāji.

Apple iBooks vietnes lietotāji janvārī visvairāk gaidījuši un lasījuši Simonas Ārnstedes romānu “Apmelotā”. Joprojām stabilu vietu šajā topā ieņem Jū Nesbē: otrajā vietā kriminālromāns “Policija”, bet trešajā – “Spoks”.

Abonēšanas vietnes Fabula lietotāji janvārī novērtējuši Kīras Kesas pasaules bestselleri “Prinča līgava. Atlase”. Otrajā vietā atrodas Simonas Ārnstedes “Izprecinātā”, bet trešajā vietā Jana Filipa Zendkera sirdsgudrais romāns “Tavu sirdspukstu dziesma”.

E-grāmatas var iegādāties
www.zvaigzne.lv

Fabula.im

Apple iBooks

Decembra e-grāmatu TOP10 skaties šeit.

Iesaki draugiem