Jauno saimnieci vizinās VW Tiguan

2016-02-02

Jau desmit gadus Volkswagen un Zvaigzne ABC iepriecina lasītkāros lasītājus ar vērtīgu Volkswagen automašīnu. Ar izlozi beigusies loterija „Gribi VW Tiguan? Nopērc 4 grāmatas!” (loterijas atļaujas numurs: 3914), kura kopš pērnā gada decembra norisinājās visās Zvaigznes grāmatnīcās.

Loterijā piedalījās tūkstošiem lasošo latviešu, bet, kā jau vienmēr, galveno balvu saņēma tikai viens cilvēks. Teju vai tradicionāli tā ir sieviete – iespējams, tāpēc, ka arī grāmatas lielākoties lasa vai iegādājas tieši sievietes.



Līvija Andersone ir rīdziniece, un visbiežāk apmeklē Zvaigznes grāmatnīcu K. Valdemāra ielā 6. Taču laimīgais kupons bija zīmogots ar vairāku veikalu zīmogiem. Grāmatas Andersones kundze pērkot bieži – mazbērniem, sev pašai, dāvanām. Gan daiļliteratūru, gan ezotēriku un, protams, visvairāk jau grāmatas bērniem. Beidzamajos pirkumu grozos bijušas „365 pasakas”, turklāt vairāki eksemplāri. „Un tad es pirmo reizi iedomājos – nu jau gan varētu arī to mašīnu!” – smejas laimētāja. Taču, kad Apgāda Zvaigzne ABC Mārketinga daļas vadītājs Gints Balodis zvanījis, lai apsveiktu ar laimestu, īsti noticējusi neesot. „Noticējusi tikai tad, kad piezvanīja no Volkswagen, ka jākārto dokumenti mašīnas saņemšanai,” atzīstas Līvijas kundze.



Ikdienā viņa vada nelielu kolektīvu, un atklāj vien, ka darbs saistīts ar finansēm, bet brīvajā laikā tiek daudz lasīts. Tiem, kam vēl nav paveicies Zvaigznes loterijās, Līvijas kundze novēl: „Lasiet Zvaigznes grāmatas un piedalieties loterijā! Esmu dzīvs liecinieks, ka tas ir iespējams!”

Iesaki draugiem