Čakla lasītāja Aizputē laimē VW Golf Sportsvan

2014-10-03

Šī ir jau divpadsmitā automašīna, ko čakliem lasītājiem sarūpējuši Apgāds Zvaigzne ABC un Volkswagen Latvija.

Loterijas “Gribi jauno VW Golf Sportsvan? Iepērcies Zvaigznes grāmatnīcās!” uzvarētāja ir Inta Oša no Aizputes un auto jau ir piedzīvojis pirmo braucienu – mājup no Rīgas uz Aizputi.

“Tiešām tiešām? Goda vārds?” – uz Zvaigznes reklāmas un mārketinga nodaļas vadītāja Ginta Baloža apsveikuma zvanu reaģēja Inta, vienlaikus (kā vēlāk atzinās) mēģinādama atšifrēt, kurš no darba kolēģiem “nes viņu cauri”. Izrādās, “Aizputes ceļinieka” dispečere Inta Oša ļoti vēlējusies laimēt tieši šo auto, jo VW Golf viņai patīk, un pašas vecais golfiņš prasījies atpūtā. Ar vīru jau plānojuši meklēt mazliet jaunāku auto, bet te... zvans! Un lielais laimests! “Tas ir sapnis! Pierādījums tam, ka atliek ko ļoti, ļoti vēlēties! Ne mums pašiem, ne draugiem, nevienam nekad nav piederējusi pilnīgi jauna mašīna,” Inta priecājas, un piebilst arī, ka labajai ziņai sākumā noticēt bijis grūti. Vīrs Ivo un dēls Toms pēc dažādām neticības izpausmēm priecājušies līdzi. Inta Oša: “Nu jau zina visa Aizpute! Man liekas, mūsu pilsētā šis ir pirmais gadījums, kad kāds laimē auto! Ļoti priecājos, ka Aizputē ir grāmatnīca, tur vienmēr pērku visiem dāvanas. Paldies grāmatnīcas jaukajām meitenēm un Zvaigzne ABC!”



Izrādās, Intai Ošai ir “laimīga roka” – iepriekš vinnēti divi braucieni ar Tallink, un – tāda jauka epizode! – uz Tallink Inta sūrojusies, ka dikti gribētos saldumus, bet veikals jau slēgts. Vakara programmu skatoties, uz kuģa notikusi arī izloze, un Inta laimējusi lielu grozu ar... kārotajiem saldumiem! Nule laimētais VW Golf Sportsvan jau ripo pa Kurzemes ceļiem, un, vaicāta, ko Inta vēlēsies laimēt nākošreiz, viņa dziļi ievelk elpu un sper ārā: “Lauku māju! Tādu pamatīgu.”

Un mums visiem Inta Oša novēl: “Lasiet grāmatas un piedalieties loterijās! Lai jums veicas!”

Iesaki draugiem