Ir noslēdzies konkurss "Zvaigznes grāmata 2008"

2009-01-16

Ir noslēdzies Apgāda Zvaigzne ABC konkurss "Zvaigznes grāmata 2008. Latviešu oriģinālliteratūra bērniem un jauniešiem", kurā bija iesniegts pāri par 90 darbiem.

Ir noslēdzies Apgāda Zvaigzne ABC konkurss “Zvaigznes grāmata 2008. Latviešu oriģinālliteratūra bērniem un jauniešiem”, kurā bija iesniegts pāri par 90 darbiem.

Ir noslēdzies Apgāda Zvaigzne ABC konkurss “Zvaigznes grāmata 2008. Latviešu oriģinālliteratūra bērniem un jauniešiem”, kurā bija iesniegts pāri par 90 darbiem. Jāatzīst: šoreiz žūrijai bija grūtāk strādāt, diskusijas bija jo sevišķi karstas, tomēr iesniegto manuskriptu un ilustrēto darbu klāstā žūrija neatrada nevienu, kas pilnībā atbilstu izvirzītajam konkursa mērķim un kam varētu piešķirt galveno balvu.

Savukārt veicināšanas prēmijas žūrija piešķīra divām autorēm.

Konkursa I grupā – nepublicētas grāmatas ilustrācijas – veicināšanas prēmiju iegūst Laima Bikše no Jūrmalas par darbu “Esi mans draugs”.

Konkursa III grupā – nepublicētas grāmatas manuskripts – veicināšanas prēmiju iegūst Linda Dreimane no Rīgas par darbu “Vilcenes stāsts”.

Konkursa žūrija darbu vēl turpina, jo vairāki manuskripti ir izraisījuši interesi,  tāpēc to autoriem tiks piedāvāta sadarbība ar apgādu darba eventuālai publicēšanai. Ar šiem autoriem apgāda darbinieki sazināsies individuāli.

Paldies visiem, kas piedalījās konkursā “Zvaigznes grāmata”!

Lasītāju atsauksmes

Iesaki draugiem