Es gribu, lai viņi zinātu, ka Debesis ir!

2012-09-27

"Debesis ir!" piedāvā ielūkoties pasaulē, kur "neviens nav vecs un neviens nevalkā brilles." "Debesis ir!" var mainīt lasītāja viedokli par mūžību, piedāvājot iespēju ticēt kā bērnam.

"Debesis ir!" piedāvā ielūkoties pasaulē, kur "neviens nav vecs un neviens nevalkā brilles." "Debesis ir!" var mainīt lasītāja viedokli par mūžību, piedāvājot iespēju ticēt kā bērnam.

Kad Koltons Bērpo brīnišķīgā kārtā atlaba pēc smagās slimības un operācijas, viņa ģimene bija tik laimīga! Taču neviens nebija gaidījis, ka dažus mēnešus pēc tam viņi uzzinās par citu, tikpat brīnumainu notikumu.

Trīsgadīgais Koltons stāstīja, ka operācijas laikā esot pametis ķermeni un apmeklējis Debesis, kur saticis Dievu, Jēzu, eņģeļus un dzīvē nekad nesatiktus un jau mirušus radiniekus. Koltons runāja par notikumiem, ko viņš nevarēja zināt, un pārsteidza vecākus ar Debesu aprakstiem.

Dzīvodams savu maza bērna dzīvi, rotaļādamies ar supervaroņu figūriņām un ķīvēdamies ar vecāko māsu, Koltons laiku pa laikam tēti Todu un mammu Sonju pārsteidza ar bērnišķīgi naivi formulētiem, tomēr arī Bībelei atbilstošiem apgalvojumiem, ka “Jēzus ir ļoti liels”, ka “Dievs mūs mīl”, ka “Jēzus nomira pie krusta, lai cilvēki varētu iet pie Viņa Tēta”, ka Svētais Gars cilvēkiem “sūta virsū spēkus”, lai palīdzētu.

Saglabājot dēla sirsnīgo un vaļsirdīgo izteiksmes veidu, Koltona pieredzi grāmatā ir apkopojis viņa tētis, mācītājs Tods Bērpo. Grāmata lasītājiem apliecina, ka Debesis patiešām ir, ka tā ir reāla vieta un mums ir jābūt gataviem... pēdējai cīņai.

Uzreiz pēc parādīšanās grāmatnīcu plauktos 2010. gada rudenī grāmata " Debesis ir!" kļuva par sensāciju, daudzus mēnešus noturējās vairāku valstu bestselleru sarakstos un tika pārdota simtiem tūkstošos eksemplāru.

No saulaini dzeltenās grāmatas vāka lasītājiem pretī smaida mazais Koltons. Tagad zēnam jau ir 12 gadi. Koltons spēlē klavieres un trompeti, interesējas par grieķu mitoloģiju un spēlē futbolu. Jautāts par neparasto piedzīvojumu, Koltons priecājas, ka tas ir iedvesmojis tik daudzus cilvēkus.

No angļu valodas tulkojusi Ilona Bērziņa.

 Mājas lapa http://heavenisforreal.net

Lasītāju atsauksmes

Iesaki draugiem