Apraksts

LAIKS, KAD VALDA DROSME, NODEVĪBA, UZTICĪBA UN... MĪLESTĪBA

KARKASONA, OKUPĒTĀ FRANCIJA, 1942. GADS.  

Enerģiskā, drosmīgā Sandrīna vācu okupācijas laikā iesaistās Pretošanās kustības grupā “Citadele”, kurā darbojas vienīgi sievietes. Tās ir likušas uz spēles visu, lai uzvarētu neredzamajā cīņā, kas plosās visapkārt. Kamēr karš tuvojas asiņainajam noslēgumam, Sandrīnas dzīvesceļš krustojas ar triju ļoti atšķirīgu vīriešu likteņiem. Bet – kurš no tiem ir īstais ienaidnieks? Un kurš ir patiesais sargātājs mūžsenajiem dārgumiem, kas paaudžu paaudzēs vilinājuši ļaudis uz Pireneju piekāji?

Keita Mosa ir angļu rakstniece, vairāku romānu un lugu autore. Viņas romāni “Labirints” un “Kapenes”, kas tulkoti vairāk nekā 35 valodās, ierindojušies bestselleru sarakstos daudzās pasaules valstīs. Informācija par autori: www.katemosse.co.uk

No angļu valodas tulkojusi Silvija Brice.


Burvīga, bieza grāmata, aizraujošs piedzīvojumu romāns un patiesi episks mīlas stāsts.
The Times

Ilgi gaidītā Keitas Mosas jaunā grāmata beidzot ir klāt! Šajā saistošajā, episkajā romānā ir viss, ko esam gaidījuši: intriga, dēkas un seni noslēpumi, kas jāatklāj.
Good Housekeeping

Aizraujošs stāsts par pārdrošību un ziedošanos. Piedzīvojumu romāna apvienojums ar smeldzīgo kara vēsturi.
Sunday Times

Mosai piemīt lieliska laika un vietas izjūta. Izcils sasniegums.
Daily Express

Romāns “Citadele” ir literārs piedzīvojums, kas sniedz dziļu gandarījumu un kurā netrūkst romantikas, nodevību un intrigu. Tajā jūtama autores kaismīgā attieksme pret Dienvidfranciju, tās vēsturi un leģendām, un ar tām viņa sastopas maģiskā ēnu pasaulē.
Observer

Publikācijas

Iesaki draugiem