Apraksts

Jaunajā grāmatā Nikam rūpju, ideju un negaidītu notikumu pavērsienu bez gala. Nav miera ne dienu, ne nakti. Kā Negantajam Nikam patīk biedēšana! Kas var būt vēl labāks par zombiju asiņainajiem, gļotām klātajiem ilkņiem, kad par tiem runā pirms aizmigšanas... Taču jūs nevarat iedomāties, ka Niks šausmās atmostas naktī nevis no stāstiem par mūmijzombijiem, bet gan... no mazā brāļa Pētera spoku truša!

Skolā Negantais Niks iesaistās cīņā ar briesmīgo pārtikas uzraudzi Trekno Trīni, kuras uzdevums ir pārbaudīt, vai skolēni nav uz skolu paņēmuši līdzi neveselīgus saldumus, kurus viņa ar lielāko prieku tiem atņem.

Niks piesakās par brāļa Pētera kaķenes Pūciņas treneri, lai sagatavotos ikgadējām sacensībām "Vispaklausīgākais dzīvnieks". Pūciņa ir tik slinka, ka Nikam draud briesmīga izgāšanās, tomēr...

Un vēl... Niks un Pēteris sacenšas, kurš kuru pārspēs ar Mātes dienas apsveikumu mammai.  Cik jauki būtu mammai pasniegt kuponu, kurā rakstīts: "Šis Mātes dienas kupons dod tiesības ... tīrīt Nika istabu."

Sveiciens visiem Negantā Nika cienītājiem jaunajā mācību gadā! Kaut jūsu skolā nebūtu pieņemta darbā briesmīga pārtikas uzraudze!

No angļu valodas tulkojusi Ieva Strelēvica.

Iesaki draugiem