Apraksts

Izmēģini šeit!

Kāpēc mums ir nepieciešams skābeklis? Kas ir tricepss un bicepss? Kā noris ar uzturu uzņemto barības vielu uzsūkšanās organismā? Uz šiem un vēl citiem jautājumiem par mūsu apbrīnojamā organisma darbību atbildes aizraujošā veidā sniedz iZvaigznes sērijas “Mazā interaktīvā enciklopēdija” disks “Cilvēks I. Cilvēka orgānu sistēmas”. Tas ļauj ikvienam zinātkārajam interesentam, skatoties animācijas un slaidrādes, pētot simulācijas un, – veicot interaktīvus uzdevumus, izprast sava organisma darbību. Materiāls piemērots gan darbam klasē skolotāja vadībā, gan arī darbam mājās patstāvīgi vai kopā ar vecākiem.

Materiālu veido šādi temati: “Dažādas šūnas un to funkcijas”, “Balsta un kustību orgānu sistēma”, “Vielu uzsūkšanās un izvadīšana”, “Elpošanas orgānu sistēma”, “Šūnu aerobā un anaerobā elpošana”, “Citas cilvēka orgānu sistēmas”, “Dzirde”.

Tehniskā specifikācija: 1 GHz Intel Pentium III vai līdzvērtīgs procesors; 512 MB RAM; ar DirectX 9 savietojama videokarte ar 128 MB pieejamu atmiņu; 600 MB vietas uz cietā diska; DVD lasītājs; Microsoft Windows 7, Vista, 2000 vai XP; Adobe Flash Player 8 vai jaunāks.

Vai esi gatavs? Ieslēdz datoru un – aiziet!

Iesaki draugiem