Apraksts

Kerolaina Teithema (Caroline Tatham) bijusi modes mākslas pasniedzēja Centrālajā Sentmārtina Mākslas un dizaina koledžā Londonā. Viņa arī strādājusi par dizaineri, produktu attīstītāju un zīmolu menedžeri starptautiskās kompānijās.

Džemija Ārmstronga (Jemi Armstrong, M.S.), pasniedz modes figūru skicēšanu un ilustrēšanu Santamonikas koledžā un Modes dizaina un mārketinga institūtā. Viņa izstrādā ilustrācijas mazumtirdzniecībai un ražošanai, kā arī ir uzrakstījusi un ilustrējusi vairākas grāmatas par modes zīmējumiem.

Džūljens Šīmens (Julian Seaman) ir autors četrām grāmatām par modi. Šīmens ir starptautiski pazīstams apdruku dizainers, gleznotājs un vieslektors Centrālajā Sentmārtina Mākslas un dizaina koledžā Londonā.

Vinss Ārmstrongs (Wynn Armstrong, M.Ed.) vada digitālo tehnoloģiju kursus modes un datordizainā Amerikas Interkontinentālajā Universitātē, Modes dizaina un mārketinga institūtā, Vudberijas Universitātē un Modes mākslas akadēmijā, kā arī ir piedalījies vairāku grāmatu tapšanā un projektos, kas saistīti ar viņa specialitāti.


Pasaulē plaši zināmajā “Modes dizaina rokasgrāmatā”, kas piedzīvojusi daudzskaitlīgus izdevumus dažādās valodās, atrodami detalizēti norādījumi, kā zīmēt modes figūras, izstrādāt tērpu kolekcijas, noformēt planšetes un tās prezentēt. Izdevums noderēs gan modes mākslas studentiem koledžās un augstskolās, gan topošajiem dizaineriem, gan arī visiem, kas vēlas izmēģināt spēkus modes dizainā. Pirmo reizi latviešu valodā izdota grāmata, kurā apkopota pasaules slavenāko mākslas augstskolu pasniedzēju pieredze. Tajā iekļauti īpaši izvēlētu ilustrāciju paraugi, kā arī nodaļa par digitālo tehnoloģiju izmantošanu. Teksts ir sadalīts nodaļās, kas atspoguļo secīgas darbības no sākotnējās iedvesmas meklējumiem līdz dažādu metožu izmantošanai sava redzējuma fiksēšanā.

o Grāmata rosinās radīt unikālas apģērbu kolekcijas.
o Palūkojoties uz pasauli no cita skatpunkta, izdosies iemiesot jebkuru vīziju zīmējumos, pielāgoties specifiskai mērķauditorijai, attīstīt vienotu stilu un izveidot lielisku un atraktīvu portfolio.

Iesaki draugiem