Apraksts

KAS PATIESĪBĀ TU ESI?
KO MĒS ESAM NODARĪJUŠI VIENS OTRAM?
Šos jautājumus Niks Danns sev uzdod piektās kāzu gadadienas rītā, kad pēkšņi pazūd viņa sieva Eimija. Policija aizdomās tur Niku. Eimijas paziņas pastāsta, ka viņa baidījusies no vīra. Niks apgalvo, ka tā nav taisnība. Policisti, pārmeklējot māju, atrod savādas norādes. Un kāds nemitīgi zvana uz Nika mobilo telefonu...
KAS TAD PATIESĪBĀ NOTICIS AR NIKA SKAISTO SIEVU?

Giliana Flinna, amerikāņu rakstniece, ir viena no kritiķu visvairāk slavētajām spriedzes romānu autorēm. Romāns “Neatrodamā” (“Gone Girl”) strauji ieguvis bestsellera statusu visās valstīs, kur tas ticis izdots, un kļuvis par pēdējo gadu lielāko sensāciju grāmatu pasaulē.

No angļu valodas tulkojusi Māra Poļakova.


Gilianas Flinnas “Neatrodamā” ir intriģējošs trilleris Alfrēda Hičkoka stilā – viltīgi izbūvētas lamatas, kas nemitīgi pārsteidz un ir pilnas ar acumirklī pazīstamiem varoņiem. Tas ir detektīvromānā paslēpts mīlasstāsts, kas uzdod visu pajukušo attiecību mūžīgo jautājumu: “Sākumā taču viss bija tik labi – kas ar mums notika pēc tam?”
ĀDAMS ROSS, rakstnieks

“Neatrodamā” ir daudzējādā ziņā izcila grāmata – psiholoģiskas spriedzes pilna, oriģināla, stindzinoša, uzjautrinoša, biedējoša –, un vēl arī skaisti izstrādāta un neprātīgi labi uzrakstīta. Giliana Flinna ir izcila rakstniece.
New York Times

Ar romānu “Neatrodamā” Giliana Flinna ir ieņēmusi goda vietu starp tiem nedaudzajiem rakstniekiem, kuri ir visā pilnībā apguvuši blīvu sižetu un šausminoši ticamu varoņu radīšanas māku.
Entertainment Weekly

Nezinu, kā lai to vēl pārliecinošāk pasaka – jums noteikti jāizlasa “Neatrodamā”. Tā ir garšīga, reibinoša un brīnišķīgi indīga grāmata. Tā ir gudra (pat spoža). Tā ir uzjautrinoša (melni, melni uzjautrinoša). Stils ir neciešami labs, un sižets ir... ak, vienreizīgs.
SKOTS SMITS, rakstnieks

Publikācijas

Iesaki draugiem