Apraksts

Šo zvana toni Endija atpazīs, cik ilgi vien dzīvos. Viņa nebija dzirdējusi to tik sen, un... atmiņas atkal atgriezās. Pirms meitene izvilka no somas telefonu, viņa jau zināja, kas būs zvanītāja, tomēr tik un tā jutās šokēta, ieraugot telefona displejā šos divus vārdus
MIRANDA PRĪSTLIJA.

Viņa neatbildēs. Viņa vienkārši nespēja to izdarīt. Endija dziļi ieelpoja, piespieda pogu “atteikt” un iesvieda telefonu atpakaļ somā. Tas atsāka zvanīt gandrīz nekavējoties. Endija juta, ka sirds sāk sisties straujāk un elpot kļūst arvien grūtāk. Ieelpa, izelpa, viņa pie sevis skaitīja, pieliecot galvu, lai izvairītos no lietus, saņemies un ej tālāk.
Tomēr Endijai vajadzēja saprast, ka
ATRIEBĪBA NEKAD NEIZIET NO MODES.

Lorēna Veisbergere, amerikāņu rakstniece, ir vairāku bestselleru, kas iekļauti New York Times pārdotāko grāmatu sarakstā, autore. Viņas pirmā romāna “Sātans Pradas brunčos” kino versija (galvenajās lomās M. Strīpa un A. Heteveja) ieguva Zelta globusu un kļuva par vienu no komerciāli veiksmīgākajām filmām.  Latviešu valodā izdoti arī romāni “Vai esi pazīšanas vērts?” un “Harry Winston briljantu medībās”.

No angļu valodas tulkojusi Daina Ozoliņa.


Miranda Prīstlija ir atgriezusies! Daudzas lasītājas noteikti pārņems šausminošas tirpas no gaidāmās tikšanās ar brīnišķīgi velnišķo Mirandu Prīstliju... Apburoši!
Newport Beach Independent

Laipni lūgti atpakaļ Endijas Sašas pasaulē!
Lai arī kopš iepriekšējā romāna “Sātans Pradas brunčos” ir pagājis samērā ilgs laiks, Lorēnai Veisbergerei pārliecinoši ir izdevies savīt pagātnes notikumus ar tagadni. Endija ir atgriezusies, turklāt nevis kā valdonīgās Mirandas Prīstlijas asistente, bet gan kā ievērības cienīga kāzu modes žurnāla īpašniece...
Luxuryreading.com

Vēl viens aizraujošs un izklaidējošs romāns laiskai nedēļas nogalei tieši īstajā brīdī! Kolorīti varoņi, iedvesmojoši modes pasaules tēli un fantastiska atmosfēra!
Richmond Times-Dispatch

Šajā romānā ir tik daudz dinamisku notikumu, ka jūs iemīlēsiet katru tā lappusi. (..) Vienmēr ir patīkami satikt senus draugus, un šī romāna varoņi tiešām tādi ir. Lieliska izklaide!
Appeal-Democrat

Ir pagājis ilgs laiks, kopš Endija Saša pameta darbu, kura dēļ “daudzas meitenes būtu gatavas mirt”. Viņa vairs nav Mirandas Prīstlijas asistente, bet liktenis ir nepielūdzams. Savā kāzu rītā Endija pamostas, baisu murgu mocīta – vai tiešām sātans ir atgriezies?
Amazon.com

Lorēna Veisbergere neliek vilties! Stāsts turpinās no vietas, kur tas beidzās romānā “Sātans Pradas brunčos”. Rakstniecei ir izdevies eleganti savīt sižetu, liekot lasītājam gan izjust satraukumu, gan, kā jau ierasts, just līdzi varoņiem. Veisbergere dara brīnumus!
Publishers Weekly

Publikācijas

Iesaki draugiem