Apraksts

VAI JŪS TICAT MĪLESTĪBAI?

Veiksmīgs Ņujorkas advokāts kādudien nozūd, neatstādams ģimenei par sevi nekādu ziņu. Taču viņa pēdas ved uz Austrumiem… Tad sieva un meita Džūlija atrod vēstuli, ko ģimenes tēvs pirms daudziem gadiem rakstījis kādai Birmas sievietei vārdā Mi Mi. Apņēmusies par katru cenu izzināt tēva pagātnes noslēpumus un viņu sameklēt, enerģiskā Džūlija dodas uz Birmu, uz gleznaino Kalo pilsētiņu, kuras nomalē noslēpumainā Mi Mi reiz dzīvojusi. Tā sākas Džūlijas ceļojums tēva jaunības pasaulē. Viņa atklāj likteņstāstus, kas vēsta par neticamām grūtībām un cilvēku sīkstumu, tās pārvarot, par kaislīgu mīlestību un nelokāmu uzticību, un par gara spēku, kas uzveic visus šķēršļus.

“TAVU SIRDSPUKSTU DZIESMA” IR ELPU AIZRAUJOŠS, SĀPĪGI SKAISTS MĪLAS STĀSTS PAR BAILĒM UN UZTICĒŠANOS, PAR NEPIEPILDĪTĀM CERĪBĀM, PAR PRASMI IEKLAUSĪTIES OTRĀ CILVĒKĀ UN NESAVTĪGAS MĪLAS SPĒKU.

Jans Filips Zendkers (Jan-Phillip Sendker, dz. 1960) ir vācu rakstnieks, vairāku romānu autors, strādājis ilgus gadus par nedēļas izdevuma Stern korespondentu Amerikā un Āzijā. “Tavu sirdspukstu dziesma” ir pirmais no viņa sarakstītajiem romāniem. Rakstnieks un viņa ģimene dzīvo Berlīnē.

Tulkojusi Tamāra Liseka.


“Jana Filipa Zendkera “Tavu sirdspukstu dziesma” – romāns, kura notikumi risinās Birmā – ir ļoti īpaša grāmata, jo tā atdzīvina lasītājā ticību īstas, nesavtīgas mīlestības brīnumam. Beigās bija grūti apvaldīt asaras.”
Šona Janga Raiena, rakstniece

“Nav iespējams izteikt vārdos šīs grāmatas maģisko pievilcību. Tā piesaista un nobur.”
New York Times

“Skumju un prieka cauraustais romāns “Tavu sirdspukstu dziesma” vēlreiz apliecina mīlestības spēju piešķirt augstāku, pat mistisku nozīmi dzīves skarbajai realitātei. To var lasīt kā dzeju – tekstu, kurā vērību jāvelta ikkatram teikumam, vārdam. Bezgala saistošs darbs, kas sagādā līdzpārdzīvojuma baudu.”
Mārgareta Diloveja, rakstniece

“Ļoti maigs un ļoti īpašs mīlas stāsts ar brīnišķīgiem personāžiem tālajā un noslēpumainajā Birmā. Šī lieliskā grāmata sniedz gan laimes izjūtu, gan emocionālu pēcgaršu, kas nepametīs vēl ilgi pēc grāmatas izlasīšanas.”
The Bookshop, Cīrihe

Publikācijas

Iesaki draugiem