Apraksts

“Tūkstoš dāvanu” bijis New York Times bestsellers 60 nedēļu garumā, grāmata ir pārdota vairāk nekā miljons eksemplāros un no tās gūtos ienākumus Anna Voskampa ziedo labdarībai.

Grāmata “Tūkstoš dāvanu” ir aicinājums atteikties no neauglīgas lepnības, bailēm un vēlmēm, un tā vietā ļaut dzīves trauku piepildīt Dievam. Dalīdamās ar lasītājiem savos mazajos laimes mirkļos, Anna neuzbāzīgi māca pieņemt zaudējumus un sāpes pārvērst dzejā, praktizēt pateicību ikdienā, palēnināt dzīves tempu un ieraudzīt svētību pat sīkumos.

Šī nav grāmata, ko izlasīt un nolikt plauktā. “Tūkstoš dāvanu” ir pavadonis ceļā uz patiesību, kas dāvā dievišķu prieku un uz visiem laikiem pārveido dzīvi.

Piefiksējot ikkatru Dieva dāvanu un mazo laimi, Anna aizsāk rakstīt pateicību dienasgrāmatu. Viņa atklāj ko pārsteidzošu – pamanot sīkākās ikdienišķās svētības, var ieraudzīt īsto dzīvi - dzīvi, ko turēt rokās kā maizes klaipu, dzīvi par ko pateikties un, pa gabalam laužot, dalīt ar citiem. Tikai tad iespējams sajust un līdz kaulu smadzenēm aptvert neiespējamo: cik bezgalīgi mūs mīl. ... Dievs.

Anna Voskampa (Ann M. Voskamp) regulāri pazaudē no bibliotēkas aizlienētās grāmatas, viņas izlietnē arvien ir netīri trauki, bet tukšs veļas grozs ir retāka parādība nekā zemenes sniegā. Anna ir kanādiešu fermera sieva, “pilna laika mamma” un mājskolotāja saviem sešiem enerģijas pārpilnajiem bērniem. Viņa arī autore grāmatām “Tūkstoš dāvanu” un The Greatest Gift. Un vēl... Anna redz pasauli Dieva godības pilnu.

Laikraksts Christianity Today Annu Voskampu ir ierindojis starp 50 sievietēm, kas visvairāk ietekmējušas mūsdienu kristīgo kultūru un baznīcu. Anna ir spīkere Women of Faith konferencēs un aktīvi darbojas labdarības organizācijā Compassion International. Annas blogs www.aholyexperience.com ir viens no Top 10 kristiešu blogiem tīmeklī. Tas ir kā aka, kas veldzē izslāpušos ar dzīvā ūdens straumi.

Publikācijas

Iesaki draugiem