Apraksts

Rakstnieces Leslijas Pīrsas (Lesley Pearse) darbus visā pasaulē lasa ar aizrautību. Viņas romāniem raksturīgs spraigs sižets, psiholoģiski pamatoti, spilgti varoņu raksturi un romantiska noskaņa. Latviešu valodā iznācis arī viņas romāns “Bella”.

Jaunlaulātie Bella un Džimijs ir sasnieguši visu, ko vēlējušies: viņiem ir savs uzņēmums, Bella gaida bērniņu, dzīve ir brīnišķīga...
Bet tad sākas karš, Džimijs piesakās armijā, un, kad Bellas veikaliņā iebrūk laupītājs, uztraukumiem pilnās dienas kļūst vēl grūtākas. Vēl īsti neatkopusies pēc šausmīgā pārdzīvojuma, Bella vēlas būt tuvāk mīļotajam vīram un brīvprātīgi piesakās strādāt ātrajā palīdzībā. Kopā ar draudzeni viņas vadā ievainotos karavīrus, līdz negaidīts likteņa pavērsiens Bellu saved kopā ar Etjēnu – vīrieti no pagātnes, kuru jaunā sieviete nav spējusi aizmirst.
No frontes pienāk arvien drūmākas vēstis, bet izdzīvojušie alkst baudīt dzīvi, un Bella vienā mirklī nonāk smagas dilemmas priekšā. Pagātne un tagadne saplūst vienotā veselumā, liekot jaunajai sievietei šaubīties pašai par sevi un savu jūtu patiesumu. Kurš no abiem vīriešiem ir īstais? Vai iespējams izvēlēties starp pienākumu un kaislību?

“Patiesi aizraujošs, lielisks stāsts.” Closer
“Izteiksmīgs, bezgala intriģējošs romāns, uzrakstīts no sirds.” Sunday Express

No angļu valodas tulkojusi Agate Vilde.


Leslija Pīrsa ir viena no manām mīļākajām rakstniecēm. Viņa raksta fantastiski apjomīgus un interesantus romānus, viņas radītie tēli ir tik jauki un sižeta līnijas –smalki izzīmētas un aizraujošas. Romāns “Solījums” ir brīnišķīga lasāmviela, kas atklāj nepiekāpīgās un kaislīgās Bellas dzīves jaunos līkločus.
Anne, Goodreads.com

Man patīk Leslijas Pīrsas romāni; tie ļauj iepazīt ne tikai interesantus tēlus un viņu likteni, bet arī nozīmīgus atainotā laika vēsturiskos notikumus. Bellu nevar neiemīlēt, un romāns “Solījums” emocionāli stāsta par precētu sievieti, kura nespēj aizmirst pirmo mīlestību.
Emma, Goodreads.com

Romāns “Solījums” ir turpinājums stāstam par Bellu. Visi tēli, kurus iemīļoju pirmajā grāmatā, ir tepat, un Bella ir atplaukusi un laimīga. Tomēr autore sašūpo šo mierīgās dzīves ilūziju, iemetot pa šķipsnai pagātnes atmiņu un druskai jaunu problēmsituāciju. Emocionāls, brīnišķīgs un labi uzrakstīts romāns!
Luīze, Goodreads.com

Romāns “Solījums” rada atkarību, to gribas lasīt vēl un vēl. Aizraujošs stāsts par varoņiem, kurus jūs dievināsiet, ar kuriem kopā smiesieties un kuru dēļ arī raudāsiet.
Žurnāls Bella

Publikācijas

Iesaki draugiem