Apraksts

Pirmā grāmata latviešu valodā par koučingu!

Džona Vitmora "Koučings sasniegumiem" ir kļuvusi par galveno mācību grāmatu koučinga metodoloģijā.
To izmanto koučinga apmācībā un personāla vadības nodaļās visā pasaulē. Grāmatā ir izskaidroti un ar piemēriem no biznesa un sporta pasaules ilustrēti koučinga principi, aprakstīts koučinga process, secīgo jautājumu jeb GROW modelis un prakse.

Labs koučings ir prasme un varbūt pat māksla.
Lai pilnībā izmantotu tā apbrīnojamās iespējas, ir vajadzīga dziļa izpratne un prakse. Koučings ir cilvēka potenciāla atmodināšana ar mērķi maksimāli paaugstināt viņa personisko sniegumu. Koučings nemāca, bet palīdz mācīties.

Labam koučam ir jābūt ekspertam koučingā, nevis kādā noteiktā biznesa jomā. Tāpēc ir ļoti svarīgi saprast un izmantot koučinga pamatprincipus ikdienas saskarsmē.

Izlasot šo grāmatu, jūs sev atklāsiet koučinga vērtību un uzzināsiet, kā ar šo metodi varat uzlabot savus sasniegumus biznesā, kā arī jebkurā citā jomā. Izmantojot koučinga metodi ikdienas saskarsmē, jūs harmonizēsiet attiecības ar kolēģiem un ģimenes ģimenes locekļiem.


Sers Džons Vitmors ir viens no koučinga pamatlicējiem, GROW modeļa autors un atzīts eksperts līderības un organizāciju pārmaiņu jomā.
Viņš ir sarakstījis vairākas grāmatas par sportu, līderību un koučingu. “Koučings sasniegumiem” ir kļuvusi par rokasgrāmatu tiem, kas savā darbā izmanto koučinga metodes. Tā ir pārdota vairāk nekā pusmiljons eksemplāros un tulkota vairāk nekā 22 valodās.

Savu karjeru uzsācis kā profesionāls sacīkšu braucējs "Ford" komandā, Džons Vitmors ir kompānijas "Performance Consultants" līdzdibinātājs un priekšsēdētājs, viens no vadošajiem domātājiem līderības un organizācijas attīstības jomā un strādā globālā mērogā ar vadošajām starptautiskajām korporācijām, lai iedibinātu koučingā balstītu vadīšanas kultūru un līderības programmas.

Redaktore Dace Markota.
No angļu valodas tulkojušas Māra Antenišķe un Astrīda Vucāne.

Publikācijas

Iesaki draugiem