Apraksts

VAI ROZEI PIETIKS SPĒKA TURĒT SOLĪJUMU?

Pēdējais Strigoi vampīru uzbrukums Svētā Vladimira akadēmijai bija visnāvējošākais skolas pastāvēšanas vēsturē. Tika zaudētas daudzas Moroi audzēkņu, skolotāju un sargu dzīvības. Pat vēl ļaunāk – Strigoi dažus gūstekņus paņēma sev līdzi... Arī Dimitriju. Viņš drīzāk mirtu, nekā kļūtu par Strigoi. Un nu Rozei ir jāpamet labākā draudzene Lisa – dižciltīgas Moroi dzimtas pārstāve –, kuru viņa bija zvērējusi aizsargāt par spīti visam. Rozei ir jātur Dimitrijam sen dotais solījums.
Bet vai viņa spēs nogalināt to, kuru mīl visvairāk?

“Brīnišķīgs mīlestības, zaudējuma, uzticības un nodevības sajaukums.”
Dona Rozenblūma, Floral Park Memorial High School, NY

Latviešu lasītāju atsauksmes par sērijas “Vampīru Akadēmija” grāmatām

“Rišela Mīda mūs atkal ieved aizraujošajā un valdzinošajā vampīru pasaulē, kurā valda ne tikai tumsa, nāve un šaušalas, bet arī mīlestība, kaislības un gaisma.”
Ieva

“Kad tevi ir pārņēmušas bēdas, sāpes, nogurums, šī grāmata jūs uzmundrinās, sāpes, bēdas un nogurums pazudīs vienā mirklī. Grāmata ieraus jūs īstā piedzīvojumu virpulī, ticiet man, kad jūs lasīsiet, laikam un pulkstenim nebūs nozīmes, ne acu neaizvērsiet!”
Elīna

“Šīs sērijas grāmatas rosina sapņot. Roze man šķiet kā mana labākā draudzene, un esmu līdz ausīm iemīlējusies Dimitrijā. Ceru, ka grāmatā “Asins zvērests” viss beigsies labi un Roze atbrīvos Dimitriju no Strigoi vampīru gūsta.”
Sintija

No angļu valodas tulkojusi Laura Dreiže.

Iesaki draugiem