Apraksts

Piecpadsmitgadīgās Bellas mammai Enijai pieder bordelis Londonas sirdī, tur Bella uzaug, mammas draudzenes Mogas mīlēta un aprūpēta, pilnīgā neziņā par mammas meiteņu īsto nodarbošanos. Bella iegūst arī draugu – Džimiju, bargā kaimiņa krodzinieka Gārta pāragri mirušās māsas dēlu, kurš kļūst par viņas pirmo mīlestību.

Kādudien Bellas rāmā pasaulīte sabrūk: burtiski vienā mirklī viņa uzzina, ko dara klienti ar meitenēm, un kļūst par liecinieci briesmīgai slepkavībai. Bella ir redzējusi slepkavu, un slepkava ir redzējis viņu... Meitene tiek nolaupīta un pārdota verdzībā vispirms uz Franciju, tad vēl tālāk – uz līksmo Ņūorleānu, uzdzīves paradīzi. Pārbiedētā Bella cenšas izdzīvot skarbajā vidē, bet viņas tuvinieki un Džimijs meklē gan pazudušo meiteni, gan nežēlīgo slepkavu un bērnu tirgotāju. Londona, Parīze, Ņujorka un Ņūorleāna atver savas slepenākās priekamājas, atklājas miesaskāres tumšākie noslēpumi, kurus izzinot nodrebēs pat rūdītākās sirdis. Vai sparīgā, drosmīgā un gudrā Bella, līdzīgi citām, kļūs par čaulu, kas, narkotiku un sāpju apdullināta, iepriecina klientus, nespējot just nedz mīlestību, nedz cerību? Vai viņai izdosies pārraut baismo noziedzības ķēdi un atgriezties mājās?

Mūsdienu angļu rakstnieci Lesliju Pīrsu (Lesley Pearse) iemīļojuši lasītāji visā pasaulē. Viņas romāniem raksturīgs spraigs sižets, psiholoģiski pamatoti, spilgti varoņu raksturi un romantiska noskaņa.

No angļu valodas tulkojusi Agate Vilde.


“Patiesa rakstnieka meistarība.”
Daily Mail

“Kārtīgs/īsts sieviešu romāns – pilns kaisles, mīlestības un ciešanu.”
Best

“Leslija Pīrsa Bellas tēlā ir radījusi īstenu mūslaiku varoni – uzņēmīgu/stipru sievieti, kas cīnās par taisnību ļaunā pasaulē.
Amazon.com

“Patiesi emocionāls un aizkustinošs romāns, ko lasītājs nespēs ātri aizmirst pat ikdienas steigā.”
Woman’s Weekly

“Leslija Pīrsa jūs aizkustinās līdz sirds dziļumiem ar šo meistarīgi radīto stāstu par sapņiem un apņēmību.”
The Sun

Iesaki draugiem