Apraksts

Dumpīga ragana. 1500 gadus vecs vampīrs.
Noslēpumains manuskripts, pazīstams kā Ešmola kolekcijas 782. sējums.
Viss sākas ar raganu atklājumu...

Dziļi Oksfordas Bodlija bibliotēkas sirdī pētniece Diāna Bišopa pieprasa kādu grāmatu. Diāna ir no senas un izcilas raganu dzimtas un jūt, ka sējums ir apburts, taču nevēlas saistīties ar maģiju. Uzmetusi dažas piezīmes, viņa atdod to atpakaļ. Tomēr Diāna nezina, ka senais alķīmijas manuskripts ir bijis pazudis jau vairākus gadsimtus ilgi un tā pēkšņā parādīšanās ir satraukusi visu fantastisko būtņu pasauli.

Notikumi spēji sagriežas virpulī, un kopā ar iemīļoto – vampīru Metjū Klērmontu – Diānai ir jātiek galā gan ar seniem aizliegumiem un savas dzimtas pretrunīgo vēsturi, gan jāpiedalās vērienīgā cīņā par taisnīguma un mīlestības uzvaru.

“Brīnumains, iztēles bagāts pieaugušo fantāzijas romāns. Šī grāmata par burvju mākslu, zinātni un aizliegtu mīlestību liks jums ilgoties pēc stāsta turpinājuma.”
People

“Hipnotizējošs un apreibinošs romāns, kurā vienādās daļās savīta vēsture, maģija, romantika un urdoša neziņa.”
Amazon.com

Par autori:
Debora Hārknesa (1965), amerikāņu pētniece un rakstniece, ir atzīta zinātnes un medicīnas vēsturniece, vēstures profesore. Viņa ir studējusi arī alķīmijas, maģijas un okultisma vēsturi. Debora Hārknesa dzīvo un strādā Dienvidkalifornijā.

No angļu valodas tulkojusi Ieva Elsberga.

Iesaki draugiem