Apraksts

VIENA NO MŪSLAIKU IEMĪĻOTĀKAJĀM GARĪGAJĀM SĀGĀM

“Karotāji – tā mēs sevi saucam. Mēs cīnāmies par spožu tikumu, par augstiem mērķiem, par dziļu gudrību, tāpēc saucam sevi par karotājiem.”

Grāmatas “Mierpilnā karotāja ceļš” pamatā ir kādreizējā pasaules čempiona vingrošanā Dena Milmena dzīves notikumi. Ļaujoties žanra diktētai radošai brīvībai, viņš tos pārvērtis aizraujošā stāstā par ceļojumu fiziskajā un gara, mīlas un šausmu, gaismas un tumsas, smieklu un maģijas sfērā. Denu šajā ceļojumā pavada varens un vieds karotājs, dēvēts par Sokratu, un vilina izvairīgā un rotaļīgā Džoja. Dens dodas pretī vissvarīgākajai konfrontācijai, kurā tiks pārradīts vai iznīcināts.

Mācies kopā ar Denu dzīvot un mirt kā karotājs!

“... ļoti neparasta grāmata – ārkārtīgi gudra, izaicinoši humorīga un neaizmirstami skaista –, kas var mainīt dzīvi tiem, kuri uzmanīgi iedziļināsies grāmatas lappusēs.”
Dr. Stenlijs Kripners, Institute for Humanistic Psychology

“... trāpīga un ļoti dzīva grāmata.”
Ph.d. Kens Dičvalds, grāmatas BODY MIND autors

“... manā uztverē šī grāmata ir nozīmīgs mākslas darbs un reizē pilnīga patiesība. Tā man palīdzēja atbildēt uz jautājumiem, uz kuriem ļoti ilgi nespēju rast atbildes.”
Laura Goda, Association for Transpersonal Psychilogy


Dens Milmens (Dan Millman) jaunībā bijis viens no ASV labākajiem vingrotājiem, vēlāk koučs augsta ranga sportistiem, un nu jau gandrīz divdesmit gadus dažāda veida fiziski garīgo treniņu skolotājs. Dena Milmena darbi par mierpilnā karotāja dzīvesveidu ir kļuvuši par kulta grāmatām. Tās izdotas vairāk nekā 22 valodās vairākos miljonos eksemplāru.

Vairāk par Denu Milmenu lasiet vietnē www.peacefulwarrior.com

No angļu valodas tulkojusi: Vija Stabulniece.

Iesaki draugiem