Apraksts

Bērnībā eņģeļi Lornai atklāja, ka viņas uzdevums ir mācīt cilvēkiem gudrību, ko viņai uztic eņģeļi un Dievs. Par to Lorna vēsta savā pirmajā grāmatā “Eņģeļi manos matos”.
Grāmatā “Kāpnes uz Debesīm” Lorna turpina stāstu par savu dzīvi un brīnišķīgo eņģeļu darbu pasaulē, kā arī ļauj ieskatīties dažos no iespējamiem cilvēces nākotnes modeļiem.
“Viens no jautājumiem, kuru man bieži uzdod, ir par cilvēces nākotni. Eņģeļi rāda man vairākas iespējas, un viss būs atkarīgs no cilvēku pieņemtajiem lēmumiem,” atklāj autore.

Pēc vīra nāves Lorna ar jaunāko meitu Meganu pārceļas uz dzīvi nelielā pilsētiņā. Pārmaiņas palīdz pārvarēt zaudējuma sāpes un iegūt jaunus draugus. Līdztekus ikdienas rūpēm Lorna turpina sadarbību ar eņģeļiem, palīdz cilvēkiem atgūt cerību, saņemt dziedināšanu un iepazīt mīlestību. Lorna aicina cilvēkus saudzīgi attiekties pret Zemi. Viņa atgādina, ka ikvienai rīcībai ir sekas un savu nākotni veidojam mēs paši.

Lorna Bērne (Lorna Byrne) piedzima 1955. gadā Dublinas priekšpilsētā Īrijā un agri iepazina gan nabadzību, bēdas, atstumtību, gan draudzību, ģimenes dzīves laimi un patiesu mīlestību. Pieaugot viņa arvien vairāk pieņēma savu citādību un sāka to izmantot līdzcilvēku labā. Lorna kā neviens cits spēj rosināt uzticēšanos eņģeļu spēkam. Tagad viņa ir atzīta dziedniece un mistiķe, pie kuras pēc padoma vēršas tūkstošiem lūdzēju no visas pasaules.
Lornas Bērnes grāmatas “Eņģeļi manos matos” un “Kāpnes uz Debesīm” ir kļuvušas par starptautiskiem bestselleriem.

Vairāk informācijas par autori mājaslapā www.lornabyrne.com

No angļu valodas tulkojusi Vanda Tomaševiča.

Iesaki draugiem