Apraksts

Šajā starptautiskajā bestsellerā Stīvens R. Kovejs, starptautiski atzīta autoritāte menedžmenta jautājumos, iepazīstina ar efektīvu un pārbaudītu pieeju personisko un profesionālo problēmu risināšanai.

Autors apraksta 7 ļoti veiksmīgu cilvēku paradumus un tehnikas šo paradumu apgūšanai.
Kovejs uzsver: ja vēlaties dzīvē kaut ko mainīt, tad pirmām kārtām jāmaina sava attieksme un uzvedības veids. Šī nav ātro, vienkāršoto padomu grāmata – Koveja principi prasa iedziļināšanos. Taču ieguldītais laiks un enerģija atmaksājas: neskaitāmi cilvēki visā pasaulē atzīst, ka tieši šī grāmata uzvedusi viņus uz īstā ceļa gan personiskajā, gan profesionālajā dzīvē.

Atšķirībā no daudziem citiem “panākumu guru” Kovejs uz cilvēka personību raugās holistiski – viņaprāt, patiesi panākumi nozīmē personiskās un profesionālās veiksmes līdzsvaru. Tāpēc šī grāmata ir par to, kā gūt labākus panākumus abās dzīves jomās, sekojot ētikas principu kompasam – “patiesajiem ziemeļiem”, kas soli pa solim aizvedīs jūs līdz mērķim.

Grāmata pirmoreiz iznāca 1989. gadā ASV un joprojām ir bestselleru sarakstu augšgalā. Žurnāls Time ierindojis Koveja darbu starp 25 visu laiku ietekmīgākajām biznesa menedžmenta grāmatām.

Publikācijas

Iesaki draugiem