Apraksts

Šīs lieliski ilustrētās, bagātīgu informāciju saturošās grāmatas autori ir ārstniecības augu, homeopātijas un dabas dziedniecības speciālisti no Neal’s Yard Remedies – vadošā dabisko veselības un skaistumkopšanas produktu mazumtirdzniecības uzņēmuma Lielbritānijā. Neal’s Yard Remedies dibināts 1981. gadā Koventgārdenā Londonā; pirmais veikaliņš tika atvērts nelielajā Neal’s Yard laukumā, bet pašlaik uzņēmumam pieder daudzi veikali Lielbritānijā, kā arī nodaļas Japānā un ASV.
Šajā grāmatā ietverti nozīmīgāko ārstniecības augu apraksti, kuros lasītājs atradīs informāciju par to, kas ir šo augu galvenās sastāvdaļas, pret kādām kaitēm tos var izmantot, kā tie audzējami un ievācami un kā no tiem pagatavot ārstniecības līdzekļus. Sniegtas rekomendācijas iegūto līdzekļu lietošanai.
Izmantojot detalizētās receptes grāmatas otrajā daļā, lasītājs pats savā virtuvē varēs pagatavot zāļu tējas, tinktūras, veselīgus dzērienus, salātus un zupas vispārējai veselības uzlabošanai un dažādu veselības problēmu risināšanai. Dotas arī receptes krēmu, balzamu, sejas masku, eļļu, ziepju un citu ķermeņa kopšanas līdzekļu pagatavošanai mājas apstākļos.
Grāmatas beigu daļa veltīta augu audzēšanai, iegādei, ievākšanai un uzglabāšanai.

Iesaki draugiem