Apraksts

Bijušais jūras kājnieks Džeks Morgans ir elitārās aģentūras “Privātdetektīvi” īpašnieks un vadītājs. Pie viņa strādā profesionāļi, kas savā darbā izmanto jaunākos zinātnes un tehnikas sasniegumus. “Privātdetektīvi” atklāj pat sarežģītākos un veiklāk slēptos noziegumus – pie viņiem vēršas ietekmīgi politiķi, šovbiznesa zvaigznes un... policija!
Losandželosā plosās sērijslepkava, kas nogalina skolnieces, kāds pašas mājā tikko nošāvis Džeka labākā drauga sievu, radušās aizdomas par spēļu uzpirkšanu amerikāņu futbola līgā... Džeks Morgans un viņa komanda risina visas šīs lietas. Personiska vēlme atriebties saduras ar vajadzību vainīgos sodīt pēc likuma bardzības, bet Morgans ne vienmēr ievēro noteikumus.

Džeimss Patersons (James Patterson) sarakstījis vairāk New York Times bestselleru nekā jebkurš cits autors, viņa grāmatas pārdotas vairāk nekā 210 miljonos eksemplāru. Latviešu lasītāji jau iepazinuši viņa darbus “Pludmales nams”, “Londonas tilti” u.c.
Maksīna Paetro (Maxine Paetro) ir trīs romānu un divu dokumentālās prozas darbu autore, kā arī astoņu grāmatu līdzautore kopā ar Džeimsu Patersonu.

No angļu valodas tulkojusi Aija Čerņevska.

““Privātdetektīvi” noteikti kļūs par vēl vienu veiksmīgu detektīvromānu sēriju Džeimsa Patersona arsenālā... Džeks Morgans ir lielisks galvenais varonis!”
The MysteryReader.com

“Džeims Patersons būvē trillerus gluži kā amerikāņu kalniņus. Stāstam pamatā liek vienkāršu sižetu, papildina to ar bagātīgiem piedzīvojumiem un vairākkārt cenšas lasītājus izsist no līdzsvara ar negaidītiem, straujiem notikumu pavērsieniem.”
Associated Press

“Izklaidējoša un patīkama lasāmviela... Patersons ļauj lasītājiem iejusties tieši darbības degpunktā!”
Amazon.com

“Patersona darbi vienmēr ir aizraujoši, bet šoreiz ir vēl kas daudz vairāk... Lasītāju izklaidē dažādas sižeta līnijas. Autoram lieliski izdodas tās sasaistīt kopā, saglabājot romāna sižeta viengabalainību un neļaujot lasītājam novirzīties no galvenā.”
New York Times

“Dž. Patersona darbā “Privātdetektīvi” apvienots spraigs sižets, noslēpumi un personiski pārdzīvojumi, sniedzot lasītājam ļoti aizraujošu un izklaidējošu lasāmvielu.”
BookReporter.com

Publikācijas

Iesaki draugiem