Apraksts

Tikai viens spiegs spēj gadiem apmuļķot labākos britu pretizlūkošanas dienesta vīrus.
Adata.
Vācu aristokrāts, aukstasinīgs, nežēlīgs, izveicīgs un gudrs.
Spiegs, kurš varētu mainīt vēstures gaitu, jo ir uzzinājis visrūpīgāk glabāto britu noslēpumu. Neviens nespēj viņu atrast un apklusināt.
Bet tad notikumos iesaistās sieviete – skaista, kaislīga angliete... Kas uzvarēs: cilvēciskas emocijas vai salts aprēķins? Un kurš ir aprēķinātājs?

Kens Folets (1949) ir dzimis Kārdifā Velsā un ir viens no populārākajiem britu spiegu romānu un trilleru rakstniekiem. Pasaulē pārdoti 130 miljoni Kena Foleta grāmatu, no tām romāns “Adatas acs” – vairāk nekā desmit miljonos eksemplāru.

No angļu valodas tulkojis Uldis Sīlis.


“Absolūti kolosāls! Tik uztraucošs, tik atjautīgs sižeta savērpums un tik biedējoši reālistisks, ka nav iespējams pārtraukt lasīšanu. Šis Otrā pasaules kara laika spiegu stāsts ir viens no labākajiem savā žanrā – meistarīgs vairākos līmeņos... tik vienkāršs, tomēr iepriekš neparedzams fināls!”
Publishers Weekly

Ārkārtīgi intriģējošs romāns par kaislību un nežēlību, nodevību un svētumu, viltību un drosmi... ar neaizmirstamu, spēcīgu kulmināciju.
Literary Guild Magazine

Izmantojot Otro pasaules karu kā fonu izcili meistarīgam spiegu stāstam, Kens Folets šajā romānā saved kopā nesaudzīgu vācu spiegu un kaislīgu anglieti. Romāns “Adatas acs” paņem lasītāju savā varā, sākot jau no sprādzienbīstamajām pirmajām lappusēm, un notur līdz pat elpu aizraujošajam nobeigumam.
Amazon.com

Elpu aizraujošs, nervus stindzinošs... Spriedzes piesātināts un neiedomājami pārliecinošs romāns.
Los Angeles Times

Klasisks spiegu romāns. Spēcīgs, šermuļus izraisošs šausmu gabals ar augošu spriedzi un paisuma vilnim līdzīgu kulmināciju. Darbība notiek lielā ātrumā, spriedze ir nepārvarama. [..] Tā ir obligātā literatūra spraigu piedzīvojumu un atjautīga sižeta cienītājiem.
Delta Democrat Times

Lielisks romāns! Aizraujoša peles un kaķa spēle, kas lasītāju nelaiž vaļā, līdz sasniedz elpu aizraujošu finālu.
Denver Post

Kens Folets ir īsts meistars!
Time

Publikācijas

Iesaki draugiem