Apraksts

Transērfings ir realitātes vadīšanas tehnika, kas padara cilvēku par sava likteņa saimnieku un piedāvā principiāli citu pieeju dzīves mērķa sasniegšanai. Šī vārda nozīmi autors traktē kā “potenciāli iespējamā varianta transformāciju realitātē”. Transērfings ir vajadzīgs, lai saglabātu spēju sajust, lai varētu patstāvīgi rīkoties ar savu likteni.
Dzīvesveids, veselība, pārtika, sports, sekss – viss, par ko autors runā šajā grāmatā, šķiet nesaistīts ar transērfingu, tomēr tas, “ko dzeram, ēdam un elpojam, ir pamats visam pārējam”. Materiālais sākums nosaka garīgo turpinājumu un spēju ietekmēt realitāti.

Grāmatu sērijas par transērfingu aizsākums meklējams Krievijā 2004. gadā. Šajā sērijā ietilpst piecas grāmatas. “Dzīvais transērfings” ir to apkopojums, kurā autors padziļināti izskaidro transērfinga pamatprincipus. Vadims Zēlands izmanto interesantus piemērus un zinātniskus pētījumus, iepazīstina ar specifiskiem jēdzieniem un metaforām, kas kopā rada pārliecinošu un iedvesmojošu teoriju.

Vadims Zēlands (Вадим Зеланд) ir mūsdienu krievu mistiķis un grāmatu autors. Vadims Zēlands ir noslēpumaina personība un par sevi ir atklājis vien to, ka pirms Padomju Savienības sabrukšanas strādājis kvantu fizikas nozarē, pēcpadomju periodā – par datorspeciālistu, bet mūsdienās attīsta realitātes kontrolēšanas metodiku un raksta grāmatas. Līdz 2012. gadam ir iznākušas četrpadsmit grāmatas, taro kārtis un DVD par transērfingu. Vadima Zēlanda grāmatas ir tulkotas 20 valodās un kopš iznākšanas atrodas bestselleru sarakstos.

Publikācijas

Iesaki draugiem