Apraksts

Grēthena bija laimīga un priecājās par mīļu ģimeni, skaistu māju un veiksmīgu karjeru. Tomēr šķita, ka laime varētu būt vēl pilnīgāka, ja vien viņa...

... iemācītos būt pateicīgāka par pelēko ikdienu,
... izmestu no galvas sīkas raizes un aizkaitinājumu,
... iegūtu gaišāku skatu uz dzīvi un
... koncenrētos uz patiesi svarīgo.

Un Grēthena izlēma veselu gadu veltīt laimes izpētei un laimīguma kultivēšanai sevī.

Izstudējusi dažādus laimei veltītus pētījumus, viņa izveidoja plānu ar konkrētiem mērķiem un laimes vairošanas paņēmieniem. LAIMES PROJEKTĀ Grēthena dalās ar oriģinālām un praktiskām idejām, kas palīdzējušas uzlabot dzīves kvalitāti viņai un palīdzēs arī jums!

Grēthena Rūbina (Gretchen Rubin) ir vairāku starptautisku bestselleru autore un pasaulē atzīta laimes apskatniece, nominēta par vienu no 100 ietekmīgākajiem cilvēkiem veselības un fitnesa jomā. Viņa ir arī pieprasīta lektore un uzstājas konferencēs, forumos, uzņēmumos, augstskolās un TV raidījumos. Rūbinas blogam The Happiness Project, kā arī viņas Twitter, Facebook un YouTube kontiem ir miljoniem sekotāju. Viņas grāmatas psihiatri liek lasīt pacientiem, bet profesori iesaka studentiem. Par tām diskutē lasītāju klubos, un cilvēki apvienojam Laimes projekta grupās vai rada paši savus laimes projektus.

No angļu valodas tulkojusi Alda Vāczemniece.

Iesaki draugiem