Apraksts

“Sērija The Mortal Instruments – tā ir fantāzijas pasaule, kādā man patiktu dzīvot. Lieliski!”
Stefanija Meijere, „Krēslas” autore

Plašu popularitāti ieguvušās New York Times bestselleru sērijas pirmā grāmata “Kaulu pilsēta” tagad ceļā pie latviešu lasītājiem!

Dodoties uz Ņujorkas klubu “Pekle”, piecpadsmitgadīgajai Klerijai ne prātā nenāk, ka viņa kļūs par slepkavības liecinieci. Tā ir Klerijas pirmā tikšanās ar Ēnu Medniekiem – karotājiem, kuru misija ir atbrīvot pasauli no dēmoniem un savaldīt vilkačus un vampīrus. Tā ir arī viņas pirmā tikšanās ar lielisko zeltmataino Džeiku.
Bet kāpēc dēmoni pēkšņi sākuši interesēties par tādu parastu meiteni, kāda ir Klerija? Kur tik neizprotami pazudusi viņas māte? Un kā Klerijai piepeši izdevies iegūt Redzējumu? Ēnu Medniekiem tas noteikti ir zināms...

Piesprādzējieties cieši – jūs gaida baiss, bet stilīgs, seksīgs un elpu aizraujošs ceļojums!

Atsauksmes par triloģiju:
„Klēras radītā atmosfēra ir trāpījums desmitniekā. Tie, kuri jūsmoja par „Bafiju pret vampīriem”, iemīlēs arī šo sēriju.”
Publishers Weekly
„Brīnumains piedzīvojums, pilns fantastisku sižeta līkloču un negaidītu pavērsienu… Atsauc atmiņā Harija Potera sēriju – un tā ir patiesi augsta uzslava!”
Gold Star Award
„Pilsētas fantāzijas cienītāji kāri tvers šo gardi sapiparoto piedzīvojumu.”
Kirkus Reviews
„Ass kā nazis, aizraujošs un lielisks… Starp labākajām mošķu mednieku sāgām kopš „Bafijas pret vampīriem”. Tā ir eksplozija!”
Kristofers Goldens, The Myth Hunters autors

No angļu valodas tulkojusi Ina Strautniece.

Iesaki draugiem