Apraksts

Daniels Glatauers (Daniel Glattauer, 1960) ir studējis pedagoģiju un mākslas vēsturi, kopš 1985. gada strādā žurnālistikā un ir vairāku grāmatu autors. Viņa romāns "Sargies ziemeļvēja" 2006. gadā tika nominēts Vācu grāmatu balvai kā gada labākais romāns, tas ir tulkots daudzās valodās un guvis publikas atzinību kā radiouzvedums un teātra izrāde.
Jūs jau pazīstat Emmiju Rotneri un Leo Leiki? Tātad esat lasījuši neparasto mīlasstāstu "Sargies ziemeļvēja", kurā viens otru neprātīgi iemīl divi cilvēki, kas nekad nav redzējušies. Un šis stāsts ir beidzies jums... bet ne Emmijai un Leo!
Jūs domājat, ka mīlētāji ir pelnījuši vismaz vienu tikšanos? Te tā būs!
Jums nav ne jausmas, par ko ir runa? Jūs neesat lasījuši par ziemeļvēju? Tas nekas. "Visos septiņos viļņos" jūs uzzināsiet visu.
Pēc nepilna gada Leo Leike atgriežas no Bostonas. Mājās viņu gaida ziņas no Emmijas Rotneres. Abi apjauš, ka nav spējuši atbrīvoties no jūtām, kas viņus saista vienu pie otra. Taču Leo ir sācis jaunas attiecības, un Emmija joprojām ir precējusies. Bet, kad krastu ir sasnieguši seši viļņi, septītais vienmēr nes pārsteigumus...
No vācu valodas tulkojusi Silvija Brice
Mākslinieks Arnis Zariņš

Iesaki draugiem