Apraksts

Vai tu meklē atbildes uz šķietami neatbildamiem jautājumiem? Vai gribi uz šīs Zemes dzīvot labāk? Izlasījis šo grāmatu, varēsi aizmirst par sarežģītiem jautājumiem un mulsinošām problēmām un sapratīsi, ka dzīve nav nepārtraukta cīņa. Lasīdams tu gūsi iedvesmu un iepazīsi savas vērtīgās un brīnišķīgās dzīves būtību. Grāmatas “Ne-Parastais prāts”
principi pamatojas uz pārbaudītām vērtībām un cilvēces gudrāko skolotāju atziņām. Tās autors Dr. Mels Gils tevi aicina veikt psiholoģiskos testus labākai sevis izpratnei un piedāvā paņēmienus, kas, atbilstoši izmantoti, vairos tavu pašapziņu un palīdzēs īstenot iecerētos mērķus.

“Ja gribam veidot neparastu dzīvi, tad mums ir vajadzīga neparasta pieredze un neparasta mācība.”
Dr. Mels Gils

Dr. Mels Gils ir psihoterapeits, pasaules bestsellera - grāmatas „Meta noslēpums” un tāda paša nosaukuma filmas scenārija autors, režisors un producents. Viņš ir viens no pasaules vadošajiem personiskās attīstības ekspertiem un konsultants biznesa jautājumos. Dr. Mels Gils pazīstams arī kā Fortune 500 Companies vadītāju padomdevējs. Business Times viņu ir nosaucis par labāko motivējošo lektoru Āzijā.

“Mana vēsts ir vienkārša: šī dzīve ir dāvana no Augstākā spēka, un tu esi tā izpausme. Visu, ko redzi, dzirdi, satausti, jūti un saod, tu vari mainīt. Katra doma, katrs izrunātais vārds un katrs tevis veiktais darbs ir tava dāvana dzīvei.”
Dr. Mels Gils

Publikācijas

Iesaki draugiem