Apraksts

“Krēslas” sāgas fanus apburs aizraujošais stāsts par Brī Taneri – varoni, kas pirmo reizi parādījās romānā “Aptumsums”, – un jaundzimušu vampīru pasaules tumšo pusi, kurā viņa mitinās.

Brī Tanere vairs neatceras dzīvi, kāda tā bija, pirms viņai radās pārdabiski asas maņas, pārcilvēciski refleksi un neapturams fiziskais spēks. Dzīvi, pirms viņu sāka mocīt nerimtīgas slāpes pēc asinīm... dzīvi, pirms viņa kļuva par vampīru.
Brī, tāpat kā citiem jaundzimušajiem vampīriem, ir jāievēro likums: uzmanies, nepievērs sev citu uzmanību un vispirmām kārtām atgriezies mājās pirms saullēkta, vai arī mirsi.
Tad Brī negaidīti atrod draugu – Djego, kurš arī ir viens no jaundzimušajiem un kuru tāpat māc ziņkāre par viņu noslēpumaino radītāju, ko visi pazīst tikai kā viņu. Aptverot, ka jaundzimušie ir tikai bandinieki lielākā spēlē, nekā viņi spēj iztēloties, Brī un Djego ir jāizvēlas, kurā pusē nostāties, un jāizlemj, kam uzticēties. Bet, ja viss, ko zini par vampīriem, ir meli, kā lai noskaidro patiesību?

Stefanija Meiere jau atkal neatvairāmi savij briesmas, noslēpumus un mīlestību aizraujošā stāstā par jaundzimušo armiju, kas gatavojas sadursmei ar Bellu Svonu un Kaleniem, kurai seko neaizmirstams noslēgums.

Stefanija Meiere ir sarakstījusi bestselleru sēriju, kas sākas ar romānu “Krēsla”. Viņa ir ieguvusi bakalaura grādu angļu literatūrā un kopā ar vīru un trim mazajiem dēliem dzīvo Arizonā. Viņas mājas lapas adrese ir www.stepheniemeyer.com.

Publikācijas

Iesaki draugiem