Apraksts

“Noderēs ikvienam jebkurā amatā... jebkurā vietā šajā pasaulē.”
Business Executive

"Nerakstītie biznesa likumi" ir grāmata ar universālu vēstījumu. Tā gudri, ētiski un aizraujoši skaidro laika pārbaudi izturējušus principus. Šajā elegantajā grāmatā ikviens – gan jauns uzņēmuma darbinieks, gan pieredzējis vadītājs – uzzinās visu par biznesa nerakstītajiem likumiem. Grāmatas pirmpublicējums (ar citu nosaukumu) iznāca 1944. gadā. To izdeva Amerikas Inženieru biedrība, un ārpus šīs organizācijas tās slepenie likumi nevienam nebija pieejami. Mūsdienās "Nerakstītie biznesa likumi" ir kļuvuši par biznesa rokasgrāmatu klasiku.

Viljams Dž. Kings strādājis par inženieri uzņēmumā General Electric un inženierzinātņu pasniedzēju Kalifornijas Universitātē Losandželosā. Viņš rakstījis arī sleju žurnālam Mechanical Engineering par saviem novērojumiem biznesa komunikācijas jomā. Vēlāk Kinga atziņas apkopotas grāmatā.

Džeimss Skakūns ir inženieru konsultatīvā uzņēmuma Vertex Technology ģenerāldirektors. Viņš pārskatījis un papildinājis V. Dž. Kinga grāmatu, saglabājot tās skatpunktu un unikālo stilu.

Publikācijas

Iesaki draugiem