Apraksts

The Secret komandas jaunais meistardarbs "Domu spēks jauniešiem" ir veltīts visiem jauniešiem, kas vēlas sākt dzīvot apbrīnojamu dzīvi jau šodien. Viss, ka tev vajadzīgs, ir atklāt Noslēpumu...
Cauri gadsimtiem Lielais Dzīves Noslēpums nodots no vienām rokām citās, dedzīgi iekārots, slēpts, zaudēts, zagts un pirkts par milzu naudu. Šis dižais Noslēpums bija zināms jau senatnē – to izmantoja faraoni, imperatori, filozofi un karaļi. Vēlāk Noslēpumu no jauna atklāja zinātnieki, izgudrotāji un uzņēmēji. Mūsdienās Noslēpumu liek lietā slavenības – filmzvaigznes, dziedātāji, ievērojami rakstnieki un izcili sportisti.
Šis pats Noslēpums tagad pāršalcis pasauli un izmainījis cilvēces seju. Noslēpums, kas ļauj piepildīt sapņus, dzīvot ar vērienu un būt stipram. Noslēpums padarīs tavu dzīvi apbrīnojamu. Šis Noslēpums ir domāts TEV!
Rakstot grāmatu „Domu spēks jauniešiem”, Pola Heringtona sapnis bija likt visiem pasaules jauniešiem apzināties varu, kāda tiem ir pār savu likteni. Noslēpums ļaus tev paļāvības pilnam iziet pasaulē un radīt sev tādu dzīvi, kas būtu īsts meistardarbs!

Publikācijas

Iesaki draugiem