Apraksts

Grāmata uzrunā lasītāju ar savu raito valodu un interesantiem piemēriem bagāto izklāstu, sniedzot atbildes uz daudziem ar meditāciju saistītiem jautājumiem, to skaitā arī par kristīgās meditācijas tradīcijām un praksi.
Autori dalās savā pieredzē un ir pārliecināti, ka iemācīties meditēt var ikviens, turklāt cilvēki, kuri meditē, kļūst mierīgāki, priecīgāki, uzmanīgāki, sāk no jauna iepazīt sevi, atklāt savu patieso būtību, savas patiesās vēlmes, atrod savu vietu šajā pasaulē un kļūst laimīgi.

Šī krievu valodā uzrakstītā oriģinālgrāmata ir divu autoru kopdarbs. Gaļina Zaiceva ir ieguvusi medicīnisko izglītību, bet strādā par žurnālisti. Žurnālu «Лилит» un «Люблю» redakcijās viņas pārziņā ir jautājumi, kas saistīti ar psiholoģiju, veselību, garīgo dzīvi. Georgs Indulēns ir vēsturnieks un teologs, Latvijas kristīgās meditācijas kopienas vadītājs. Viņš pats praktizē meditāciju un māca to darīt arī citiem.

Grāmatai priekšvārdu uzrakstījis pazīstamais krievu satīriķis un rakstnieks Mihails Zadornovs un Pasaules kristīgās meditācijas kopienas vadītājs, benediktiešu mūks Lorenss Frīmens.

Iesaki draugiem