Apraksts

Dzīvot vienkārši - lūk, atslēga garīgam līdzsvaram un laimei!

Mēs vairs neprotam dzīvot vienkārši. Esam materiālo labumu pārpilnības, pārāk plašās izvēles un neskaitāmo vēlmju nomocīti. Tāpēc arvien pieaug to cilvēku skaits, kuri vēlas baudīt vienkāršas un dabiskas dzīves sniegtu prieku, pretojas patērētāju sabiedrības kārdinājumiem un meklē savai dzīvei citu jēgu.
Vienkāršības māksla ir grāmata visiem, kuri vēlas dzīvot vienkāršāk - materiāli, fiziski, psiholoģiski un garīgi, reizē izzinot pašiem savu neaptverami plašo iekšējo potenciālu un nonākot harmonijā ar sevi. Elegance, labsajūta un skaistāka dzīve - šādus solījumus dod grāmata, ko iedvesmojusi Austrumu dzīves filozofija.

Vienkāršas dzīves pamatprincips: mazāk ir vairāk.

Atbrīvojieties no liekajām mantām:
* sakārtojiet telpas,
* iztukšojiet skapjus,
* atsakieties no impulsīviem pirkumiem!

Izvēlieties pārbaudītas vērtības:
* ēdiet pilnvērtīgu pārtiku,
* rūpējieties par savu ķermeni,
* rūpējieties par savu garu,
* izkopiet savu garīgo pasauli!

Jūsu eksistence iegūs jēgu un jūs būsiet daudz laimīgāki!

Par autori:
Domenika Loro, viesodamās dzenbudistu dārzā Sanfrancisko tuvumā, izjuta nepārvaramu vēlmi iepazīties ar šī skaistuma avotu un devās uz Japānu - zemi, kas viņu vienmēr bija saistījusi ar maģisku spēku. Nu jau viņa Japānā mīt vairāk nekā 25 gadus un ir atklājusi, cik vienkāršība ir pozitīva un bagātinoša vērtība. Tā ļauj atbrīvoties no aizspriedumiem, pretrunām un nomācoša smaguma, kas cilvēkus padara izklaidīgus un rada stresu. Vienkāršība kalpo kā risinājums daudzām dzīves problēmām.
Grāmatā apkopota autores praktiskā pieredze, lasītais, pārdomas un atklāsmes, kas gūtas, satiekoties ar dažādiem cilvēkiem.

Publikācijas

Iesaki draugiem