Apraksts

Ņujorkiet Kendaisa Bušnela (1958) ir starptautisku bestselleru “Sekss un lielpilsēta”, “Četras blondīnes” un “Pieslīpēšanās” autore. Savā ceturtajā romānā “Lūpukrāsu pavēlnieces” Kendaisa Bušnela stāsta par trim ietekmīgām Ņujorkas sievietēm, kuras, atrazdamās panākumu zenītā, izbauda veiksmi un zaudējumus, attiecību vētras, skandālus un nodevību. Latviešu lasītāji šo darbu jau iemīlējuši ar nosaukumu “Lūpu zīmuļu džungļi”, un pēc romāna motīviem uzņemts arī seriāls.
Lai gan biznesa Ņujorkā ir cieņā džungļu likumi, draudzeņu veiksmes pamatā ir citas atziņas un vērtības. Meitenes ir pārliecinātas: jo lielākus panākumus esi guvis, jo cītīgāk tev jāstrādā. Turklāt vienīgais veids, kā visu pagūt laikā, ir iekļauties stingrā grafikā. Viņas neuzticas naudai, kas nākusi viegli, jo aiz tās visbiežāk slēpjas zemūdens akmeņi.
Savā karjerā draudzenes piedzīvo gan kāpumus, gan kritumus, taču allaž izkuļas sveikā cauri, turpretī privātajā dzīvē viss izrādās sarežģītāk. Tomēr viņas visas ir optimistes un tic, ka jebkuras beigas var būt kā jauna sākums. Viņas mīl dzīvi, jo ir patiesas lūpukrāsu pavēlnieces...
No angļu valodas tulkojusi Ina Strautniece
Mākslinieks Arnis Zariņš

Iesaki draugiem